Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Check de beveiliging van het pand

Het waarborgen van de veiligheid van je medewerkers is erg belangrijk. Bij inbraak zal er niet alleen materiële schade zijn maar ook emotionele schade. De emotionele gevolgen kunnen slechten invloed de prestaties van de werknemers en hun welzijn. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat het pand zo goed mogelijk beveiligd wordt. In deze blog gaan wij je een aantal praktische tips geven die de beveiliging van het bedrijfspand verbeteren.

Schik de inbrekers af door middel van camerasystemen. Een camera onthuld de identiteit van de inbreker en dat is het laatste wat de inbreker wilt. Veel inbrekers zijn gelegenheidsdieven en handelen alleen als ze echt de kans krijgen. Geef dus duidelijk aan dat het bedrijf alles filmt en de beelden direct overdraagt aan de politie op het moment dat er ingebroken wordt.  Daarnaast is het een alarminstallatie  handig als er toch ingebroken wordt. Het alarm zal afgaan zonder dat de inbrekers dit door hebben en in no time zal de politie voor de deur staan.

Een andere tip is het controleren van nieuwe medewerkers. Doe een referentiecheck voordat je de persoon aanneemt. Google de persoon of zoek hem op Facebook. Daarnaast kan je ook een VOG eisen. (Verklaring Omtrent Gedrag). Dan ben je er zeker van wie je in dienst neemt.

Om het een inbreker nog moeilijker te maken kan je als bedrijf een hek om het pand plaatsen. Hoe moeilijker je het maakt voor de inbreker hoe kleiner de kans is dat hij het gaat proberen.  Om de juiste beveiligingsmaterialen aan te schaffen zou je bedrijven moeten inschakelen die voldoen aan het PKVW keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Als de materialen dit keurmerk bevatten weet je zeker dat ze je pand optimaal kunnen beschermen en sluit je inbrekers buiten. Gebruik deze tips om de veiligheid van je werknemers en de gegevens de waarborgen.

https://www.groenewegendelft.nl/