Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Een functioneel en decoratief vliegengordijn kopen

Heeft u in uw huis of bedrijfspand last van vliegen? Bij Liso ® Vliegengordijnen bestelt u luxe vliegengordijnen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien. Dit bedrijf is dé online marktleider en een toonaangevende partij op het gebied van vliegen- en decoratiegordijnen. Als u bij hen een vliegengordijn gaat kopen, weet u zeker dat u een gordijn koopt van de beste kwaliteit. Dankzij de nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers en fabrikanten wordt er namelijk vaak op kwaliteit gecontroleerd. U krijgt dan ook vijf jaar garantie op de producten van dit bedrijf. Ze gaan namelijk lang mee dankzij de degelijke constructie en de originele, zware kwaliteit. Dit zorgt er ook voor dat het vliegengordijn dat je hier koopt goed hangt en het deurgat snel en goed afsluit.

Een kant-en-klaar gordijn of een doe-het-zelfpakket

Wilt u luxe vliegengordijnen bestellen die u thuis alleen nog op hoeft te hangen? Bestel dan kant-en-klare vliegengordijnen met een bijbehorende ophangrails. Een kant-en-klaar vliegengordijn wat je in deze webshop kunt kopen, is gemaakt aan de hand van de standaarddeurmaat: 92×209 centimeter. Het is wel mogelijk om je gordijn zelf op maat te maken door extra buisjes toe te voegen of de buisje die te veel zijn te verwijderen. Als u een doe-het-zelfpakket bestelt, dan zet u uw luxe vliegengordijnen thuis zelf in elkaar met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

Kies het gordijn dat bij u past

Of u nu een kant-en-klaar gordijn of been doe-het-zelfpakket bestelt, u kiest altijd zelf de materialen, kleuren en motieven van uw gordijnen. Zo zorgt u ervoor dat uw luxe vliegengordijnen passen bij uw interieur. U heeft de keuze uit metaal, pvc, plastic en kunststof. Ook kiest u desgewenst zelf een motief voor uw vliegengordijn dat u bij dit bedrijf kunt kopen. Kiest u liever een effen kleur? Ook dat is mogelijk! Voor meer informatie neemt u contact op met dit bedrijf met behulp van de contactgegevens op hun website of bestel uw gordijn online.