Nieuwesoorten
Image default
Verbouwen

Creëer een trendy look met stalen taatsdeuren

Bij IDA vind je het alternatief op stalen taatsdeuren. Zij werken enkel met aluminium. Dit betekent lichter materiaal en dezelfde industriële look. Stalen taatsdeuren hebben draaipunten die aan de boven- en onderkant zitten. Deze deuren draaien om hun eigen verticale as. Je hebt de keus uit stalen taatsdeuren met of zonder uitslag. Het verschil zit in het feit dat een deur van staal zonder aanslag in twee richtingen opent en een deur met aanslag slechts in éen richting. Wanneer de beslissing is gemaakt is het tijd om de deur verder te ontwerpen. Denk hierbij aan het uitkiezen van de kleur en structuur. Omdat alle deuren op maat worden gemaakt, creëer je altijd de perfecte look die bij jouw woning past.

Aluminium deuren: bijna niet te onderscheiden van staal

Bij deze specialist ontwerp je aluminium deuren geheel naar eigen wens, behoeften en smaak tegen een aantrekkelijke prijs. Het is je vast niet ontgaan dat de industriële look terug van weggeweest is. de glazen deur van aluminium met zwarte omlijsting is erg populair. Er zitten een aantal voordelen aan glazen aluminium deuren. Je creëert een ruimtelijk effect in je woning. Ook is het licht materiaal, hiermee open je je deuren dus gemakkelijk. De deuren hebben een onderhoudsvrij karakter, je hebt er dus geen omkijken naar wanneer je ze aanschaft. Genoeg redenen om aluminium deuren aan te schaffen.

Schakel expertise in

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe deur, kan je bij deze specialist terecht voor drie soorten deuren, namelijk: pivot, enkele en dubbele deuren. Je stelt je deur samen geheel naar eigen smaak. Zo kies je uit een standaard trendy kleur, of juist een hele opvallende kleur. Denk ook aan poederlak en verschillende structuren. Omdat elke deur bij deze specialist op maat wordt gemaakt, is de prijs anders. Bezoek de website voor meer informatie.