Nieuwesoorten
Image default
Verbouwen

Leg eenvoudig zelf een PU gietvloer aan

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw badkamer? Een gietvloer van polyurethaan zou wel eens de perfecte oplossing voor u kunnen zijn. Deze vloer ziet er niet alleen strak en modern uit, maar is ook nog eens gemakkelijk en voordelig zelf aan te leggen.

Een elastische en sterke PU gietvloer

Een PU gietvloer is gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan is een kunststof die wordt gemaakt van aardolie. Het materiaal is erg elastisch en sterk, waardoor er vrijwel geen scheuren in de vloer kunnen ontstaan. De PU vloer kan naadloos aangelegd worden, waardoor het geweldig strak en modern zal staan als een gietvloer in uw badkamer.

De beste gietvloer voor een badkamer

Een badkamer is een ruimte die zeer veel vochtbelasting heeft. Het is dan ook verstandig om voor een vloer en wanden te gaan die volledig vloeistofdicht zijn. Een PU gietvloer is volledig waterdicht en is dus een uitstekende keuze voor uw badkamer. Bovendien kunt u de PU gietvloer in combinatie met vloerverwarming gebruiken, wat natuurlijk geweldig is voor een badkamer.

Zo legt u zelf een polyurethaan vloer aan

Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige gietvloer? Het enige wat u te doen staat, is om de nodige materialen in te kopen. Schaf uw gewenste producten aan bij een expert in vloerafwerking. Decochip is een bedrijf dat al meer dan 70 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van hoogwaardige materialen om zelfstandig een gietvloer in uw badkamer aan te leggen. Bekijk het ruime assortiment en schaf de producten aan voor een voordelige prijs. U hoeft geen extra geld uit te besteden aan een professional die de vloer gaat aanleggen. U kunt dit namelijk eenvoudig zelf doen. Decochip is de specialist in doe-het-zelf gietvloeren, dus wees gerust dat de producten worden geleverd met duidelijke instructies. Zo kunt u snel gaan genieten van een prachtige gietvloer.