Nieuwesoorten
Image default
Verbouwen

Meer wooncomfort na renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Er zijn verschillende maatregelen die u kunt nemen om het wooncomfort in uw woning te vergroten. Waar u misschien niet in eerste instantie aan denkt, is renovatie van de kopgevel in uw huis in Zuid-Holland. Maar toch is dit een verstandige keuze. Hierdoor zorgt u namelijk voor een betere isolatie. Dit levert een besparing op de stookkosten op. Dat is niet het enige, u zorgt er ook voor dat uw woning duurzamer wordt. Hierdoor krijgt het huis een hoger energielabel. Dit is gunstig als u de woning wilt verkopen of als het gaat om een woning die bedoeld is voor de verhuur.

Heb ik niet veel overlast van zo een renovatie?

De renovatie van uw kopgevel in Zuid-Holland zal niet heel veel overlast geven. U hoeft hiervoor de woning ook niet te verlaten. De werkzaamheden vinden buiten plaats. Natuurlijk is er wellicht wel sprake van geluidsoverlast. U kunt er altijd voor kiezen om niet aanwezig te zijn als de gevel wordt aangepakt. Als u kiest voor een professioneel bedrijf om de werkzaamheden uit te voeren dan kunt u erop rekenen dat de overlast tot een minimum beperkt zal worden. Uiteraard wordt het werk binnen de met u afgesproken tijd afgerond. U zit dan ook zeker niet weken- of dagenlang met een huis in de steigers. U kunt het werk natuurlijk ook prima combineren met een aansluitende schilderbeurt.

Benieuwd naar de kosten van de renovatie van uw kopgevel?

Voor het maken van een goede planning is het natuurlijk belangrijk dat u weet wat de renovatie van een kopgevel in Zuid-Holland gaat kosten. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen bij Isoklinker Nederland. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Gouda en heeft een ruime regio als afzetgebied. Bij de renovatie worden Thermostenen gebruikt, bakstenen met een kern van purschuim. Deze worden afgedekt met steenstrips. De gevel krijgt daarmee een strakke, bij de woning passende uitstraling. U kunt via de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

https://www.thermosteen.nl/