Nieuwesoorten
Image default
Bedrijven

Makelaar Hengelo: veel personeel bij de firma van de Rode Kat

Goede makelaar Hengelo. We gaan nu eerst eens kijken wie er allemaal werken bij de firma van de Rode Kat. Er werken best veel mensen, we gaan nu niet alle namen noemen, misschien later eens. We beperken ons tot de vijf belangrijkste personen. Hier volgen hun namen in willekeurige volgorde: Mia van de Bal-van de Bol, Ada van de Kok-van de Bik, Bo van de Bok-van de Geit, Ed van de Grote Eng en tot slot Ad van de Kleine Aa. Dit vijftal leidt het bedrijf. Makelaar Hengelo.

Mia van de Bal-van de Bol leidt een afdeling

Makelaar Hengelo. Wat ze daar allemaal doen bij de firma van de Rode Kat? Hier volgt een opsomming waarvan we hopen dat ie compleet is. Hou je vast want het is een flinke lijst: makelaardij, advocatuur, belastingzaken, accountants, schuldhulpverlening, salarisadministratie, outplacement, scheidingen, facilitair/post/telefoon, boekhouding. Letselschade, arbeidsrecht, ontslagrecht, hypotheken, verzekeringen. Zoals bekend staat de firma van de Rode Kat onder leiding van: Ada van de Kok-van de Bik, Bo van de Bok-van de Geit, Mia van de Bal-van de Bol, Ed van de Grote Eng en Ad van de Kleine Aa. Makelaar Hengelo.

Dit vijftal geeft ieder leiding aan een grote afdeling

Makelaar Hengelo. En dat geven van leiding is niet altijd gemakkelijk. Belangrijk is dat het onderling tussen de collega’s goed botert en dat de sfeer goed is. Zodat mensen op een goede en fijne manier kunnen werken, met plezier kunnen werken. Het is zeer duidelijk dat we te maken hebben met een zeer grote firma. De firma van de Rode Kat is van start gegaan in het zuiden van ons kleine land. In het Brabantse dorp Erp om precies te zijn. Het werkgebied is zeer groot geworden. Makelaar Hengelo.