Nieuwesoorten
Image default
Bedrijven

Benzineslang 6mm van hoogwaardige kwaliteit kopen

Als u op zoek bent naar een fijne benzineslang 6mm, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan slangen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Als u op zoek bent naar een slang die u kunt toepassen voor hydraulische doeleinden, brandstoffen, water en lucht, is onze benzineslang van hoogwaardige kwaliteit de perfecte oplossing voor u. We hebben benzineslangen in verschillende inwendige en uitwendige diktes. De benzineslang 6mm maakt ook deel uit van ons ruim assortiment. 6mm is de inwendige dikte. Zowel particulieren als industrieën kunnen deze slang vanaf een meter bij ons kopen.

Benzineslang 6mm voor professionele toepassingen

De benzineslang 6mm is zeer geschikt voor professionele toepassingen, waaronder marine toepassingen. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor het vullen van tankwagens en brandstof opslagtanks. De slang is gemaakt van kwalitatief goed rubber en heeft een omvlechting van textiel. De  flexibele en knikvaste benzineslang is niet alleen gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit, maar ook zeer goed bestand tegen brandstof, warmte en weer. Als u meerdere meters van de benzineslang 6mm besteld, kunnen we het in één stuk leveren. Maar het kan ook op maat gesneden worden. Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld het temperatuurbereik, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Benzineslang 6mm tegen een scherpe prijs

Doordat de benzineslang 6mm zeer goed bestand is tegen brandstof, warmte en weer, is het ook zeer geschikt voor smeermiddelen, lucht en gassen. Bent u op zoek naar een slang die u kunt gebruiken op motorvoertuigen of in machines? Of bent u op zoek naar een slang voor een andere toepassing en weet u niet welke slang u het beste in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder. We hebben voor de meest uiteenlopende toepassingen wel een type slang tegen een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit veel meer, dan alleen uit de benzineslang 6mm.