Nieuwesoorten
Image default
Bedrijven

Led Design Holland is op de hoogte van de huidige wetgeving qua fabrieks-, werkplaats en magazijn

Wilt u investeren in hoogwaardige ledlampen, om zo op de lange termijn flink te besparen op de energierekening? Led Design Holland kan u van dienst zijn. Deze firma geeft advies op maat, koopt lampen tegen concurrerende prijzen en hangt de armaturen vervolgens voor u op. 

Led Design Holland weet werkelijk alles over led. Een van de dingen waar steevast rekening mee wordt gehouden bij het aanschaffen en ophangen van nieuwe lampen is de Arbowet. In de Arbeidsomstandighedenwet zijn regels opgenomen voor werkgevers en werknemers om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn op de werkvloer te verhogen. De wetgeving bestaat uit:

  • de Arbeidsomstandighedenwet (de Arbowet);
  • het Arbeidsomstandighedenbesluit (het Arbobesluit);
  • de Arbeidsomstandighedenregeling (de Arboregeling);
  • de Beleidsregels Arbeidsomstandighedenwetgeving (de Arbobeleidsregels).

In 2005 vond een belangrijke aanpassing plaats om ervoor te zorgen dat beter kan worden voldaan aan de Europese Kaderrichtlijn veiligheid en gezondheid van werknemers op het werk. Sinds dat jaar is het niet meer nodig dat werkgevers aangesloten zijn bij een Arbodienst. Sinds 2020 zijn wijzigingen doorgevoerd als gevolg van de coronapandemie. Deze herziening was nodig omdat mensen vaker en meer thuis gingen werken.

Wat betreft verlichting vermeldt de Arbowet dat bedrijven, ongeacht de branche, moeten zorgen voor correcte verlichting. Hieronder vallen het licht zelf, de montage van de lampen en de lichtinstallatie(s). Vanzelfsprekend moet hierbij rekening worden gehouden met de soort werkzaamheden en de betreffende branche. Het Led Design Holland team weet precies welke sector waarom vraagt. Fabriekshallen zijn vaak groot en hoog en daar zijn dan ook andere lampen nodig dan in een kantoorruimte met een systeemplafond. De producten in een showroom zijn gebaat bij pendellampen en / of downlighters. Als het om verlichting in de winkel gaat, zijn railspots heel geschikt.

Wilt u weten wat voor uw bedrijf de beste lampen zijn? Led Design Holland zoekt het graag voor u uit. De bevindingen krijgt u vervolgens gepresenteerd in een professioneel lichtplan. Led Design Holland te bereiken op +31 76 888 33 00 en info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl