Nieuwesoorten
Image default
Woningen

Verhuren aan expats in Amsterdam

Bent u een werkgever en moet u weleens op zoek naar huisvesting voor uw buitenlandse werknemers? In de omgeving van Amsterdam is het vaak lastig om een betaalbare en geschikte woning voor uw personeel te vinden. Dit geeft vaak onnodige stress en werk met zich mee, die u liever zou investeren in uw bedrijf. Zou het daarom niet fijn zijn om dit uit handen te geven bij een echte specialist? Haagen & Partners is gericht op het verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken. Met hun uitgebreide netwerk vindt u binnen no-time huisvesting voor uw werknemers.

Specialist in expatverhuur

De experts verhuren woningen voornamelijk aan (inter)nationale bedrijven om expats in de omgeving van Amsterdam van passende huisvesting te voorzien. Ze zijn bekend met de verhuurmarkt en hebben door deze specialisatie toegang tot een uitgebreid netwerk. Ook is het bedrijf aangesloten bij diverse organisaties, zoals de Vereniging van Verhuurmakerlaars, de NVM en VGM. De professionals bemiddelen in gestoffeerde en gemeubileerde woningen voor zowel korte- als langetermijncontracten en werken met een no-cure-no-paybeleid, waardoor u verzekerd bent van succes. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod verhuurmogelijkheden dat op de website te zien is. Mocht u zelf interesse hebben in het verhuren van uw woning aan expats, dan zet u uw woning online om snel een passende huurder te vinden in Amsterdam. Als tussenpersoon regelen we de vragen en of problemen van de huurder, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo verhuurt u zonder te veel administratief werk en geregel uw woning.

Bekijk het aanbod en vraag een bezichtiging aan

Heeft u interesse gekregen in deze diensten als verhuurmakelaar? Bent u benieuwd naar de dienst in het verhuren van woningen aan expats in regio Amsterdam. Wilt u de huisvesting van uw werknemers uitbesteden aan echte professionals die snel en effectief uw personeel aan passende woningen helpt. Bekijk dan het aanbod online en vraag uw bezichtigingen aan of bel ze op om de opties voor hun diensten te bespreken.

https://haagen-partners.nl/