Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een goede schuifpui voor een mooie prijs

Al langere tijd waren wij op zoek naar een mooie schuifpui om onze tuin meer te betrekken bij ons huis. Na vele websites te hebben bezocht en veel tijdschriften te hebben gelezen, waren wij er wel zeker van dat wij genoeg inspiratie hebben opgedaan. Wij besloten toen om op zoek te gaan naar een bedrijf dat onze schuifpui kon plaatsen en aan al onze wensen kon voldoen, welke betrekking hadden op de schuifpui. Het vinden van zo’n bedrijf leek ons erg makkelijk, in praktijk viel dit toch nog wel wat tegen. Wij vonden het erg lastig om een bedrijf te vinden waarbij wij direct zeker waren dat zij goede kwaliteit zouden leveren en verstand van zaken hadden. Uiteindelijk zijn wij bij een bedrijf terecht gekomen, waar wij achteraf gezien geen moment spijt van hebben gehad: Schipper Ede!

 

Veel verstand op het gebied van schuifpuien

 

Schipper Ede is een bedrijf dat goede schuifpuien aanbiedt en deze ook nog eens op een erg goede manier kan plaatsen. Wij vonden dit erg aantrekkelijk en daarom besloten wij om contact op te nemen met Schipper Ede om al onze mogelijkheden te ontdekken. Wij werden vriendelijk benaderd door de medewerkers en wij werden voorzien van passend advies. De schuifpui die ons werd aangeboden, was helemaal onze smaak en voor ons bewees dat wel de kwaliteit die Schipper Ede aanbood. Wij merkten heel snel al dat Schipper Ede echt verstand van zaken heeft en ons kon helpen met het vinden van een goede schuifpui. Wat wij ook erg aantrekkelijk vonden, was dat de schuifpui ook nog eens gemonteerd zou worden bij ons. Zo hoefden wij niet een apart bedrijf hiervoor in te schakelen.

 

Zeker een aanrader

 

Het plaatsen van de schuifpui ging erg goed, de monteurs waren erg vriendelijk en wisten goed waar zij mee bezig waren. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit waarmee de schuifpui bij ons is gemonteerd en hiermee zijn onze verwachtingen zeker overtroffen. Wij zouden een schuifpui van Schipper Ede zeker aanraden aan anderen en hebben nooit spijt gehad van onze keuze voor een schuifpui bij dit goede bedrijf!