Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een hovenier uit Arnhem die meer weten over planten en zaden

Ik was op zoek naar een hovenier uit de omgeving van Arnhem die mij kon helpen in mijn tuin. Zelf had ik een kleine kwekerij gemaakt in mijn tuin, maar op de een of rare manier gaan al mijn kruiden planten en andere kweekplanten dood. Ik snapte maar niet hoe dit kwam en wat de oorzaak hiervan was. Ik heb meerdere keren Google ingeschakeld om op te zoeken waar het probleem aan lag, maar vond niks. Daarom zocht ik een hovenier die hier meer verstand van had.

Een hovenier uit Arnhem die mij alles kan uitleggen

De meeste hoveniers uit de omgeving van Arnhem hebben totaal geen verstand van de kruidenplanten die ik in mijn kwekerij heb. Ik had namelijk al meerdere bedrijven opgezocht en gevraagd of ze mij wat advies kunnen geven. Niemand had een duidelijk of goed antwoord voor mij en zo kwam ik geen stap verder. Totdat ik bij de website www.hovenier-arnhem.nl terecht kwam. Daar zag ik dat ze ook expertise hadden in kweek planten en kruiden, precies waar ik naar op zoek was. Ik nam contact met ze op en legde mijn situatie uit. Ze waren erg begripvol en ik kon meteen met hen een afspraak maken zodat ze bij mij thuis konden kijken naar het probleem. 

Een mooie tuin en nieuwe technieken geleerd

Ze waren ruim op tijd aanwezig bij mijn adres en we gingen direct de tuin in. We hadden geluk dat het heerlijk weer was en dat we goed konden zien wat het probleem was. De hovenier was nog geen twee minuten bezig en hij zag het probleem al. Ik keek hem verbaasd aan en vroeg wat het was. Het bleek dus dat ik het verkeerde potgrond gebruikte voor mijn kwekerij. Dit verklaarde erg veel en ik had nog een paar vragen voor de hovenier die hij met gemak kon beantwoorden. Ik was nu een stuk wijzer geworden en dat allemaal dankzij de hovenier uit Arnhem.

Meer weten over de producten en diensten die deze hovenier kan aanbieden aan u? Bekijk dan eens de website www.hovenier-arnhem.nl.