Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Houten hekwerken van Royal Fence

Wij van Royal Fance kunnen jouw houten hekwerk op maat niet alleen produceren, maar ook leveren en plaatsen! Zodoende wordt u volledig ontzorgt wanneer het gaat om uw houten hekwerk. 

Houtsoorten 

Wij werken met hoogstaande kwaliteiten houtsoorten. Deze houtsoorten worden onderverdeeld in duurzaamheidsklassen die lopen van 1 (zeer duurzaam) tot en met 5 (niet duurzaam). 

Wij werken met drie verschillende houtsoorten die gebruikt kunnen worden om uw houten hekwerk te maken. 

Eikenhouten hekwerken en poorten 

Eikenhout is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 2-3.  

Eikenhout wordt veelvoudig toegepast wanneer het gaat om het maken van allerlei soorten hekwerken. Wel heeft deze houtsoort enige neiging tot scheuren en vervorming. Daarnaast kunnen er noesten in het hout voorkomen, dit zorgt voor een rustieke uitstraling. 

Voor een houten hekwerk van eikenhout is het raadzaam om de staanders te behandelen met een teer om houtrot te voorkomen. Daarnaast kan eiken hout corroderen wanneer het in aanraking komt met metalen. 

Iroko houten hekwerken en poorten

Iroko hout is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 1-2. 

Iroko hout is een tropische houtsoort met een gele tot donkerbruine kleur. Deze houtsoort heeft minder last van scheuren en je zal minder snel noesten bij deze houtsoort tegenkomen. Wanneer we werken met iroko komt er een typische, heerlijke geur vrij. 

Azobé hekwerk

Azobé hout is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 1. 

Azobé is een van de hardste houtsoorten die er te vinden is en heeft een roodbruine tot donkerbruine kleur. Deze houtsoort is afkomstig uit West-Afrika en is uitermate geschikt voor palen die in aanraking komen met vocht.  

Behandeling van deze houtsoort is niet nodig! 

Indien u meer informatie wenst over onze houtsoorten, bekijk dan onze website www.royalfence.nl

Toepassingen van onze hekken en poorten

Houten hekwerk voor uw tuin 

Een hekwerk om een tuin is een product waar steeds meer mensen voor kiezen. Onze houten hekwerken hebben niet alleen een erg mooie uitstraling, maar zorgen er natuurlijk ook voor dat uw kinderen of huisdieren niet zomaar de weg over kunnen steken als u even niet oplet. 

Houten hek en poort voor uw erf 

Een houten hek voor uw erf is een graag geziene toevoeging. Royal Fence kan u voorzien in al uw behoeftes wanneer het gaat om een toegangspoort voor uw erf. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze hekwerken worden op maat gemaakt met hoogstaande, hardhouten materialen en hebben een zeer lange levensduur van 25 jaar of zelfs langer! 

Houten hek en poort voor uw weide 

Wanneer we het hebben over een houten hekwerk voor (om) uw weide, dan spreken we voornamelijk over omheiningen of afrasteringen.  

Al deze afrasteringen worden speciaal voor u op maat gemaakt. 

Houten hek voor uw oprit 

Om uw perceel extra te beveiligen en uw auto achter ‘gesloten deuren’ te parkeren kiezen steeds meer mensen voor een houten hek voor de oprit. 

Door een houten hek te plaatsen laat u duidelijk zien waar de scheiding van de gemeentegrond met uw eigendom is. Zodoende wordt de drempel om ongevraagd uw perceel te betreden verhoogd. 

Wanneer u meer informatie wenst over onze houten hekwerken of andere producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden via ons telefoonnummer (0528-353099) of via info@royalfence.nl. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

 

https://www.royalfence.nl

Gerelateerde artikelen

De beste manier om je woning op te knappen

Loodgieter Nijmegen regelen? Dan bent u hier op het juiste adres!

Dozen en enveloppen kopen