Mooie volle lippen zijn het toonbeeld van jeugd. Wanneer we ouder worden neemt het volume in onze lippen ook af, net als in de rest van ons gezicht. Het kan echter ook zo zijn dat je nooit gezegend bent geweest met een mooie volle mond, maar gelukkig is volle lippen met fillers dan ook een goede optie voor jou. Het verkrijgen van vollere lippen gaat bovendien zeer eenvoudig met fillers en is laagdrempelig maar wel met een groots resultaat.

Het opvullen van de lippen met fillers is tegenwoordig een erg populaire ingreep. Fillers schrikken mensen toch vaak minder snel af en geven toch een erg mooi resultaat. Mensen maken weleens de fout door te denken dat lippen ook opgevuld kunnen worden met botox, maar dat is niet waar. Je hebt toch een filler nodig om iets op te kunnen vullen en niet de spierverlammer die botox heet. Een spierverlammend middel werkt natuurlijk wel goed voor bijvoorbeeld de rimpels bij de ogen of het voorhoofd. Rimpels zijn hier vaak het resultaat van een overactiviteit van spieren en een slapper geworden huid.

Fillers zijn veilig om te gebruiken. Ze worden namelijk opgebouwd uit de synthetische variant van stoffen die ook van nature voorkomen in ons lichaam. Zo wordt vaak gebruik gemaakt van hyaluronzuur, iets dat van nature ook in ons lijf zit. Hyaluronzuur zorgt voor opvulling in de huid en laat deze er jong en mooi uitzien. Wanneer we jong zijn, zeg onder de 40, maken we zelf nog veel hyaluronzuur aan en is onze huid vol en jong. Na deze leeftijd wordt die aanmaak steeds minder en kiezen sommige mensen er dus voor om dit ‘tekort’ aan te vullen. Dat kan dus eventueel ook heel plaatselijk in de lippen. Door het lichaamseigen karakter van de fillers, ontstaat er bijna nooit een allergische reactie.

http://www.faceland.nl