Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Opslagbox voor tijdelijke berging

Als men een opslagbox wil voor tijdelijke berging kan men bij ons aankloppen. Het is mogelijk om een opslagbox te huren die geschikt is om vele spullen in één keer op te slaan. Tot aan circa 6 ton is het mogelijk om inboedel in een plek op te slaan.

Verder kan men een opslagbox kiezen om een verhuizing te doen. Daarbij heeft men namelijk niet altijd de ruimte om alles in één keer over te brengen. Wellicht komt dat doordat er iets verbouwd moet worden en er geen ruimte is voor goederen die in de weg liggen. Of men kan denken aan een magazijn van een winkel die extra opslagcapaciteit nodig heeft. Dat kan nodig zijn in bepaalde periodes wanneer een aanvraag naar iets zeer hoog is of juist laag en men die ruimte in het winkelpand effectiever wil benutten. Dat zorgt er dan voor dat u met onze opslagbox ermee vooruit kunt.

Opslaan van goederen

Men kan goederen opslaan in een opslagbox die zeer goed beveiligd is. Zo’n opslagplaats is geschikt voor het bewaren van inboedel op de lange duur. Dat kan men zien aan de topkwaliteit service die we leveren. Hierdoor kunt u gerust uw inboedel in een opslagbox bewaren. Verder zullen we eraan zorgdragen dat het terrein waarop uw eigendommen staan geheel bewaakt wordt. Bovendien kunt u van het voordeel genieten dat alles verwarmd wordt opgeslagen. Dat wil zeggen dat men de bezittingen beschermt tegen de koude. Wil men dus uw spullen goed willen opslaan, gebruik dan één van onze opslagboxen.

Meer van onze diensten

Mocht u meer van onze diensten willen hebben dan kunt deze krijgen naast het huren van een opslagbox. Zo kan men een zeecontainer halen die erg robuust is en zeer sterk. Deze blijven dan een tijd lang voor uw deur staan. Zo kunt u langdurig gebruikmaken van onze opslagboxen.

https://www.oomenopslag.nl/