Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

BNV Tools

BNV Tools is een specialist in bouwmaterialen en bevestigingsmaterialen. Deze specialist kunt u bereiken via de webshop, waar het hele assortiment is weergegeven. Dit maakt BNV Tools de keuze van professionals. BNV Tools is er niet enkel voor de professional. De meeste klanten zijn aannemers, schilder en installateurs, maar de particulier is evengoed welkom. En steeds meer particulieren weten ook de winkel is Sluis te vinden. BNV Tools is er voor iedereen.

BNV Tools beidt de producten aan die je bij de meeste bouwmarkten niet zult vinden. De meeste bouwmarkten hebben alleen de meest voorkomende hoekijzers. Voor de meeste situaties die goed bevestigd moeten worden, zijn hoekijzers de enige optie. Maar er zijn veel verschillende situaties die allemaal een andere kenmerkende eigenschap hebben en ook andere afmetingen. De bevestigingen moeten vaak ook een andere sterkte hebben. Een balkdrager moet bijvoorbeeld een constant zware last aankunnen, terwijl een montagestrip soms erg klein moet zijn en niet teveel last hoeft te dragen. BNV Tools biedt hoekijzers aan waarmee u met vrijwel alle situaties uit de voeten kunt.

BNVTools heeft voor uw tuin ook de benodigde producten. De producten variëren van rolschijf sloten (om uw tuindeur mee op slot te kunnen doen) tot aan hengen en straathengen.

Vele schroeven hebben een ontwerp dat specifiek is aan de materialen waar ze in bevestigd moeten worden. De materialen kunnen erg uiteenlopen. Denk aan metaal, hout, gips (gipsplaatschroeven) en HPL-gevelplaten. De gipsplaatschroeven zijn schroeven die zich goed vastwortelen in het breekbare en brosse materiaal. Wanneer u met gips werkt, is dit type schroef absoluut onmisbaar. BNV Tools heeft Grabber Framingschroeven die een brede kop hebben zodat u de gipsplaten altijd goed kunt bevestigen. Daarnaast zijn in het aanbod ook kleinere gipsplaatschroeven. De kleinere gipsplaatschroeven zijn onder te verdelen in schroeven met een fijn draad en schroeven met een grove draad.

Gerelateerde artikelen

Soorten hekwerken

De goedkoopste online houthandel

Beleggen