Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

De ideale rugzak voor jouw peuter

Gaat jouw kleintje binnenkort voor het eerst naar de crèche, peuterspeelzaal of zelfs naar de basisschool. Het is nooit leuk om tijdelijk afscheid te moeten nemen van jouw kindje, maar gelukkig kun je je aan het idee vasthouden dat hij of zij zich aan het ontwikkelen is tot een echt groot kind. En grote kinderen hebben ook een mooie rugzak nodig. Maar hoe weet je nou of je de juiste rugzak aanschaft? Hieronder gaan we er verder op in!

Het juiste uiterlijk

Laten we eerlijk zijn: twee- en driejarigen hoeven echt nog niet zoveel mee te nemen in hun rugzakje of gymtasje. Je hoeft je dus niet heel erg druk te maken om de inhoud van de tas. Het gaat vooral bij jonge kinderen om een accessoire, waarbij de nadruk vooral op het uiterlijk ligt. Wanneer je de ideale rugzak voor jouw kleintje aan wilt schaffen, ga dan ook voor de lievelingskleur van jouw peuter, of kies een rugzak in de vorm van zijn of haar favoriete dier. Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft dan ook rugzakken en gymtassen voor kinderen in diverse vormen en maten. Maar buiten het uiterlijk: waar moet je eigenlijk nog meer op letten bij het kopen van een rugzak of gymtas?

Waar moet ik nog meer op letten?

Alhoewel er niet veel in hoeft, loopt jouw kind vaak het grootste gedeelte van de dag rond met een rugzakje. Het is dan ook niet iets waar op bezuinigd moet worden. Zorg er dan ook voor dat de rugzak van jouw kleintje voldoet aan de volgende eisen:

Zachte achterkant, zodat de inhoud niet in de rug prikt

Verstelbare schouderbanden

Reflecterend materiaal

Een riempje aan de schouderbanden

Extra vakjes voor kleine spulletjes

Het is natuurlijk slechts een indicatie, maar hiermee moet je een heel eind op weg kunnen. Bekijk ook de rest van de collectie van Jut en Juul Lifestyle for Kids via de link hierboven!

 

https://www.jutenjuul.nl/

Gerelateerde artikelen

Een schaakspel kopen bij de Schaakkoning

Maak je tuin zomerklaar!

Hovenier in Hoorn nodig?