Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een bedrijf zonder alarmsysteem is vragen om problemen

Het is zeer risicovol om geen alarmsysteem in uw bedrijfspand geïmplementeerd te hebben. Het is namelijk voor de meeste criminelen tegenwoordig geen obstakel meer om camera beveiligingssystemen te omzeilen. Überhaupt is er een enorme toename te zien van het aantal bedrijfspanden dat te maken heeft gehad met inbraken de laatste jaren. Ter ondersteuning of vervanging van uw camerasysteem, heeft u de mogelijkheid te kiezen uit twee verschillende soorten alarmen. De Jablotron 100 valt weliswaar in een van deze twee categorieën, maar zal er individueel uitgelicht worden. Nu al meer weten over de Jablotron 100 of andere alarmsystemen? Ga direct naar Arend Beveiliging!

Bedrijfspanden worden steeds vaker beroofd

Inbrekers hebben hun zinnen de laatste jaren overduidelijk gezet op bedrijfspanden. Waar een aantal jaren geleden de focus lag op huizen en mensen daar ook op grotere schaal alarmsystemen en camerabewaking hebben geïmplementeerd, is het nu zo dat de camerabewaking van bedrijfspanden als zwakste schakel wordt beschouwd door dieven. Om deze reden moeten bedrijven in actie komen en naast het camerasysteem juist preventieve maatregelen treffen door een alarmststeem te implementeren.

Soorten alarmsystemen en Jablotron 100, een klasse apart

Er zijn twee soorten alarmsystemen, waarvan één dus het systeem is van de Jablotron 100, waar u uit kunt kiezen om uw bedrijfspand daadwerkelijk goed te beveiligen. Begrijp me niet verkeerd, camerasystemen zijn beveiligingssystemen, maar alarmsystemen zorgen er ook actief voor dat er op dat moment iets wordt gedaan om inbrekers buiten de deur te houden. De opties zijn bekabelde- en draadloze alarmsystemen. Het voordeel van bekabelde systemen is dat het simpel en betrouwbaar is. De gebruiksvriendelijkheid is echter zeer matig. Dit is bij de draadloze alarmen wel anders. Met besturing via afstandsbediening, SMS en internet is dit zeer handig, maar matige, draadloze systemen kunnen nog wel eens onbetrouwbaar worden door het kiezen van overeenkomende frequenties. De Jablotron 100 is een ander verhaal. Met dit alarmsysteem kunt u feilloos alles vanaf uw apparaat regelen. Daarnaast is het de opvolger van de succesvolle Jablotron Oasis. De Jablotron 100 is zo veilig als kan zijn en meer. Wilt u meer weten over hoe deze of andere alarmsystemen u een volledig beveiligd pand kunnen bieden? Neem contact op met een van de experts van Arend beveiliging, of kijk op de website!

 

https://arendbeveiliging.nl/