Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

De voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is weer in zicht, iedereen ziet er tegenop maar toch moet het gebeuren. Je wilt natuurlijk elke ruimte aanpakken en om hier goed voorbereid aan te beginnen is het slim om een stappenplan te maken. In dit artikel kan je een stappenplan vinden over hoe je elke kamer het beste kan aanpakken, en waar je een beetje kan smokkelen als het om echt schoonmaken gaat.

De badkamer De badkamer is misschien wel de vervelendste kamer omdat er zo gigantisch veel rotzooi in ligt. Veel losse sokken en onderbroeken komen overal en nergens vandaan. Toch is het belangrijk om ordelijk aan de slag te gaan. Terwijl je schoon maakt kan je de badkamer ook een beetje aanpassen waardoor het duidelijker wordt waar welke was terecht moet komen. Een kleine tip voor de badkamer. Badkamertegels schoonmaken is essentieel. Door tegels schoonmaken lijkt je badkamer al veel frisser, terwijl je nog helemaal niet zo veel hebt uitgevoerd.

De slaapkamer Je slaapkamer moet fris en luchtig zijn, daarom is het verstandig om tijdens het schoonmaken zoveel mogelijk ramen open te zetten. Neem een aantal lege dozen mee tijdens het schoonmaken zodat je ook dingen weg kan gooien, op kan bergen of weg kan geven aan iemand anders. Je zult namelijk tijdens het schoonmaken veel voorwerpen tegenkomen die je helemaal niet meer gebruikt.

De woonkamer De woonkamer is de kamer waar je het meeste tijd door brengt. Daarom vind ik het belangrijk dat dit de kamer is waar je het meeste aandacht aan geeft. Hier ontvang je ook bezoek en die moeten geen viezigheden in je huis aan treffen. Spit de woonkamer dus goed af, ga van hoe naar hoek en werk vervolgens naar het midden toe. Schuif alle meubels goed aan de kant zodat je in elk hoekje en in elk gaatje de stofzuiger en de mop kan stoppen.

https://www.voegxpert.nl/

Gerelateerde artikelen

Muziek leren als kind

Tv kijken op de camping

Uw specialist voor uw nieuwe aluminium schuifpui