Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Hovenier in Hoorn nodig?

U heeft een woning in Hoorn, waar een prachtige tuin bij zit, die onderhoud behoevend is. Dan heeft u een hovenier nodig! Mijn naam is Gert-Jan Klecq, en ik ben een hovenier in hart en nieren, die werkzaam is in Hoorn en andere streken in Noord-Holland. Mijn bedrijf heet niet voor niets De Noord-Hollandse Tuinman! Als hovenier ga ik in uw tuin in Hoorn te werk om jouw tuin om te vormen naar mijn filosofie als hovenier. Mijn filosofie als hovenier, die werkzaam is in o.a. Hoorn, is namelijk het creëren van een tuin die levend is. Dat klinkt misschien erg gek, een tuin leeft immers toch al wanneer er planten in groeien? Het zou u echter verbazen hoeveel tuinen ik als hovenier in Hoorn immers heb bewerkt die dor en futloos waren.

Gert-Jan Klercq, hovenier in Hoorn

Het zou kunnen dat u mij graag wat beter wilt leren kennen, voordat u mij inhuurt als hovenier voor uw tuin in Hoorn. Dat is uiteraard geen probleem! U kunt beter het gezicht achter het hoveniersbedrijf in Hoorn leren kennen voordat u er een afspraak mee maakt, zo is er al wat eerder onderling vertrouwen. Op dat vertrouwen bouw ik, als hovenier. U zult een merkbaar verschil zien in uw tuin in Hoorn, nadat de hovenier (oftewel ikzelf) langs ben geweest. Wat er centraal staat in mijn hoveniersbedrijf en mijn werk als hovenier in Hoorn, is verantwoord omgaan met de natuur. Ik gebruik voor mijn werk als hovenier in Hoorn geen bestrijdingsmiddelen op chemische basis, en ook gene meststoffen die kunstmatig zijn. De bestrijdingsmiddelen en meststoffen die ik gebruik zijn zo natuurlijk mogelijk en gebruik ik alleen waar nodig. Natuurlijk is de uitspraak dat natuurlijke bestrijdingsmiddelen niet chemisch zijn onzin, alles wat om ons heen gebeurt in de natuur wordt door de chemie, en chemische reacties veroorzaakt. Uw lichaam alleen al is een en al chemische reactie, anders zou u niet kunnen leven.

Kortom

Bent u op zoek naar een hovenier die respectvol en zorgzaam met uw tuin in Hoorn zal omgaan? Dan zit u bij mij aan het goede adres!