Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een goede tandartsstoel is het halve werk

Het werd echt tijd voor een andere tandartsstoel voor in mijn tandartspraktijk. Deze hele oude stoel heb ik sinds ik ben begonnen met mijn eigen praktijk en dat was twaalf jaar geleden. Nu is mijn stoel helemaal versleten en kan ik niet eens meer goed zitten, omdat hij bijna uit elkaar valt en veel kraakt. Dus het was mooi geweest, en moet en zal een nieuwe stoel komen waar ik wel gewoon op kan werken.

Een tandartsstoel vinden voor een goede prijs

Ik was zo blij dat ik eindelijk ging kijken naar een goede tandarts werkstoel. Zelfs mijn assistenten zeiden tegen mij dat ik echt moest gaan overwegen om een nieuwe stoel te regelen. Maar elke keer had ik het te druk met de patiënten of had ik andere taken die niet konden wachten. Maar nu had ik wel de tijd ervoor en ging ik er ook iets aan doen. Ik had in het begin geen idee waar ik moest zoeken, dus ben ik gewoon het internet opgedoken om daar te kijken of er wat aanbieders waren in tandartsstoelen. Toen ik dat intypen in Google kwam ik eigenlijk direct op de website van All Dent terecht.

All Dent had wat ik nodig had

Daar zag ik dat ze een heel breed en diep assortiment hadden met allerlei tandarts materialen die superhandig zijn. Zoals bepaalde verlichting om beter te kunnen kijken in de mond, of een machine die automatisch het vocht weggehaald. Maar daar kwam ik niet voor, ik ging voor een stoel en die hadden ze gelukkig ook. Ik zag er eentje die ook een fijne leuning had en deze was ok gelukkig niet zo duur. Dus had ik besloten die te nemen en ik heb totaal geen spijt. Ik werk nu een stuk beter en het is ook nog eens goed voor mijn houding.

Bezoek de webshop

Heeft u ook een tandartspraktijk en heeft u daar nieuwe materiaal of apparaten voor nodig? Bekijk dan eens de webshop van All Dent en vindt daar alle producten die u nodig heeft om uw klanten zo goed mogelijk te helpen met hun mondhygiëne.