Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een hovenier in Hoorn die bewust omgaat met het milieu

Een goede hovenier vinden in de omgeving van Hoorn is van belang als u wilt dat uw tuin in goede handen is. Veel mensen noemen zichzelf hovenier, maar beschikken helemaal niet over groene vingers. Bij De Noord-Hollandse Tuinman is dit niet het geval! Dit hoveniersbedrijf is erg professioneel en weet van aanpakken, u kunt bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van een mooie tuin. Een mooie, goed verzorgde tuin zorgt er namelijk voor dat u meer rust krijgt en beter kunt genieten in uw eigen omgeving. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen ervoor zorgen dat u ontzettend blij zult zijn met uw nieuwe tuin!

 

Betrouwbare hovenier in Hoorn

 

Wij vinden het belangrijk om gezien te worden als een goede hovenier in Hoorn. Daarom zullen wij altijd duidelijke afspraken maken en ervoor zorgen dat deze ook worden nageleefd. Wij vinden het belangrijk dat u als klant op ons kan rekenen, daarom doen wij er alles aan om onze betrouwbaarheid te waarborgen. U kunt er bij ons op rekenen dat u niet zomaar voor nare verassingen komt te staan, wij zullen u altijd met respect behandelen en op een verantwoorde manier te werk gaan.

 

De natuur als basis

 

Onze verantwoorde manier van werken, komt in een aantal kenmerkende dingen terug. Zo vinden wij het belangrijk om op een verantwoorde manier om te gaan met de natuur. Om die reden wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige meststoffen. Zoveel mogelijk wordt ook gerecycled, om te zorgen voor een natuur waar wij als mens trots op kunnen zijn. Door ons steentje bij te dragen aan een beter milieu, komt dit ook uw tuin weer ten goede. Een win-win situatie ontstaat er dus!

 

Klein bedrijf

 

Wij zijn een klein bedrijf en hebben daardoor veel contact met u als klant. Wij waarderen dit erg en hechten hier dus veel waarde aan. Ook werken wij zonder tussenpersonen om het contact zo optimaal mogelijk te laten zijn. Wilt u onze persoonlijke aandacht ervaren en weten wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij zullen u dan precies vertellen welke mogelijkheden er allemaal zijn.