Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een eiken vloer geeft charme aan uw thuis

Een eiken vloer (klik hier voor de website) roept bij menigeen een warm, behaaglijk en gezellig gevoel op. Vast komt er een beeld bij u boven van een open haard met een heerlijk knapperend vuurtje. De gezelligheid van een leuk stel vrienden met wie u goede gesprekken voert onder het genot van een lekker glaasje wijn en een smakelijk hapje. Het perfecte plaatje, helemaal compleet.

Iedere Eiken plank heeft zijn eigen tekening, wat ervoor zorgt dat elke eiken vloer uniek is. De eiken vloer zoals u deze bijvoorbeeld bij Bax Houthandel zult zien, zal nooit precies gelijk zijn aan de uiteindelijke eiken vloer bij u thuis. Het is en blijft immers een natuurproduct. En dat is ook direct de charme die een eiken vloer geeft. Uw eiken vloer zal ook met de jaren steeds mooier worden. Zelfs na tientallen jaren.

Keuzes maken moeilijk? Niet bij een eiken vloer van Bax Houthandel

Een eiken vloer biedt de garantie van een stevige en duurzame vloer met een warme natuurlijke uitstraling. Een eiken vloer is neutraal in kleur en stijl, waardoor een eiken vloer in elk interieur tot zijn recht komt. Belangrijk is wel dat u bij een massief eiken vloer (wanneer de slijtlaag van het hout dikker is dan 2,5 mm) rekening houdt met de werking van het hout. Hout is een natuurproduct en onder invloed van warmte en kou, vocht en droogte, krimpt het hout of zet het hout uit. Problemen die voor een groot deel opgevangen kunnen worden door uw eiken vloer goed te onderhouden, te kiezen voor een juiste ondervloer en een goede ‘finishing touch’.

 

Een eiken vloer koop je bij Bax Houthandel

Wanneer u Bax Houthandel een bezoek brengt, online via hun website of fysiek in de winkel, zult u erachter komen dat er inderdaad talloze afwerkingsmogelijkheden zijn. Bax Houthandel heeft gelukkig een jarenlange ervaring en ontzettend veel kennis van houten vloeren en zeker eiken vloeren. Wanneer u teveel keuzes heeft, wordt het u natuurlijk niet makkelijk gemaakt. En kunt u wel eens lang twijfelen over de juiste keuze. Gelukkig kunnen de vakkundige medewerkers u met raad en daad bijstaan, zodat u zeker weet dat u voor de juiste eiken vloer gekozen heeft.