Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Een prachtig interieur met een Belgisch hardsteen vloer

Heeft u een liefde voor natuursteen en zou u dit materiaal willen verwerken in uw interieur of exterieur? Wilt u ook een unieke uitstraling in uw woonkamer of tuin creëren? Ontdek dan Steenhouwerij Breti in Bladel, gelegen dichtbij Eindhoven, om uw interieurdroom te realiseren. Deze steenhouwerij is specialist in het bewerken van natuursteen – waaronder Belgisch hardsteen – en vervaardigt verschillende toepassingen van dit materiaal, zoals een vloer, vijveromlijsting en tegels. Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van verschillende technieken om natuursteen te bewerken naar prachtige producten, realiseert u bij deze specialisten gegarandeerd een prachtig interieur.

Ontdek de verschillende toepassingen van dit prachtige materiaal

Bij Steenhouwerij Breti in Bladel, naast Eindhoven, kunt u verschillende aanvragen doen voor toepassingen van Belgisch hardsteen, zoals een vloer of betegeling voor buiten. Dit materiaal is afkomstig uit de groeves van de Ardennen en heeft een kenmerkende blauwgrijze kleur die voor een unieke en luxueuze uitstraling zorgt. Deze kleur ontstaat door de fossielen en aders aan het oppervlak van het materiaal. Deze specialisten weten het hardsteen nog meer tot zijn recht te laten komen door deze te polijsten of donker of licht te zoeten. Zij realiseren diverse toepassingen van dit materiaal en kunnen, indien u dit wenst, het natuurproduct verwerken in andere natuurstenen om de uitstraling nog unieker te maken. Voor een vloer, betegeling, vijveromlijsting, gevelomranding of bestrating kunt u bij dit bedrijf terecht. Het product is onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee, zodat u voor een lange tijd geniet van uw unieke design.

Maak een afspraak om uw interieurwens te bespreken

Wilt u een vloer van Belgisch hardsteen realiseren? Of wilt u uw tuin nét dat beetje extra geven door deze opnieuw te bestraten? Schakel dan deze specialisten in en zorg voor een prachtige uitstraling. Maak een afspraak via de website en bespreek wat er voor u mogelijk is op het gebied van interieur of exterieur en realiseer uw droomhuis!

https://breti.nl/