Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een sauna kopen? Hier moet je op letten!

Wil je graag een sauna kopen voor bij je thuis? Dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Wij helpen je hier graag bij de zoektocht naar de sauna die aan al jouw wensen en behoeften voldoet.

Diverse soorten

Sauna’s zijn er in diverse soorten. Zo heb je infraroodsauna’s, Finse sauna’s, barrels, buitensauna’s en ga zo maar door. Als je op zoek bent naar een sauna dan is het slim om jezelf af te vragen wat je wensen en eisen zijn. Wat moet de maximale temperatuur binnen zijn? Waar moet de sauna staan? En moet het elektrisch zijn of hout gestookt? Zet het voor jezelf op een rij en zodra je op deze vragen antwoord hebt dan kun je gericht gaan zoeken.

De grootte

Als je de sauna thuis wilt neerzetten dan moet je natuurlijk rekening houden met de ruimte. Meet op hoeveel ruimte je maximaal hebt voor de sauna. Wellicht vallen er een aantal modellen af. Handig, want zo kom je vanzelf tot een geschikt model.

De specificaties

Is je oog gevallen op één model of meerdere modellen? Kijk dan goed naar de specificaties. Via onze webshop zie je precies wat de uitrusting is van de sauna, wat het maatwerk is en hoe je de sauna eventueel kunt uitbreiden. Let ook goed op de kenmerken. Beschikt de sauna over saunabanken, hoofdsteunen, een vloerrooster, rugleuning en ovenbeschermingrek? Check het.

Persoonlijk advies

Oké, je wilt dus een sauna kopen. We begrijpen dat het kiezen van een geschikte sauna een lastige keuze kan zijn. De specialisten van Rhodos Wellness weten als geen ander hoe elke sauna werkt en wat de kenmerken zijn. Zo kunnen ze je advies op maat geven, zodat je zeker weet dat je een goede aankoop doet. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in de showroom. Dit raden we al helemaal aan, want zo zie je met eigen ogen hoe het model eruitziet.

https://www.rhodos-shop.nl/