Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Frans hekwerk

U bent voor Frans hekwerk bij WTC Kastanjehout aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreid assortiment kastanje hekwerk. Een kastanjehout hek bestaat uit gekloofde kastanje latten die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Dit duurzame en milieuvriendelijke product wordt veel ingezet om gebieden af te scheiden. Vanuit de productiebossen in Frankrijk wordt het hekwerk geproduceerd. Uw Franse hekwerk wordt vervolgens op de werf van WTC gemaakt. Zowel particulieren, groothandels als de overheid kunnen hier terecht voor hekwerk.

Wat is het verschil tussen Frans en Engels hekwerk?

Vergelijkt u Frans hekwerk met Engels hekwerk, dan ziet u verschil in de afwerking. Bij Frans hekwerk zijn de gekloofde tussenlatjes rechter, het ijzerdraad zit strakker gewikkeld en de latjes zijn netter en duidelijker afgepunt. Beide soorten hekwerk zijn verkrijgbaar in verschillende latafstanden en hoogtes. Kastanjehout kent een lange levensduur waardoor u verzekerd bent door hekwerk van minimaal 10 jaar. Een ander groot voordeel is dat het hekwerk vrijwel geen onderhoud nodig heeft.

Productie en levering

Kastanjehout is duurzaam en milieuvriendelijk en daarom een goede keuze voor hekwerk. Doordat u rechtstreeks uw bestelling bij WTC Kastanjehout kunt plaatsen bent u verzekerd van een snelle levertijd. Naast Frans hekwerk kunt u hier ook terecht voor Engels hekwerk en bijpassende poorten en bijproducten, zoals palen en onderhoudsproducten. Op deze manier heeft u uw complete hekwerk bij één leverancier geregeld. Twijfelt u over de maten van uw hekwerk en de afwerking ervan? De medewerkers van WTC Kastanjehout informeren u graag over het juiste type kastanje hekwerk voor uw toepassing en kunnen u uit de zeer ruime voorraad direct leveren.

Meer weten?

De afgelopen jaren is WTC Kastanjehout uitgegroeid tot de meest belangrijke leverancier van kastanjehouten producten als Frans en Engels hekwerk, palen, poorten, planken, balken en nog veel meer. In de webshop vindt u een groot gedeelte van het assortiment. Meer weten over Frans hekwerk of een van de andere producten? Neem een kijkje op de website van WTC Kastanjehout voor meer informatie.

https://www.wtckastanjehout.nl/

Gerelateerde artikelen

Het verwijderen van een tattoo

24/7 slotenmaker Naaldwijk inschakelen

Den Braber interieurbouw heeft mij een nieuw huis gegeven