Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Groothandel in bomen en planten

Ben je op zoek naar een partij waar je bomen en planten kunt bestellen voor je tuin? Dan kennen wij een adresje waar u gegarandeerd kunt slagen. Wij kennen namelijk een groothandel in bomen en planten voor de hovenier. Je kunt ervan uitgaan dat de kwaliteit top is en dat de bomen en planten altijd lang mee gaan. Wil je weten wat dit adresje is? We vertellen het je graag.

Bomen en planten bestellen

Olaf Nijenkamp is de partij waar je terechtkunt als je graag bomen en planten wilt bestellen tegen een scherpe prijs. Ze hebben een ruim assortiment met diverse bomen en planten die prachtig staan in de tuin. Veel hoveniers en tuincentra gaan bij dit bedrijf langs voor de inkoop. Het is mogelijk om de items online te bestellen en te laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om de aankoop op te halen bij de Cash & Carry van het bedrijf. Daarbij kun je ook langskomen in de showroom. Handig: want zo kun je met eigen ogen zien wat het aanbod is en wat bijvoorbeeld de grootte is van bepaalde perkgoed en bomen. De showroom en de Cash & Carry vind je in het Overijsselse Raalte.

Advies op maat

De keuze bij Olaf Nijenkamp is enorm. Daarom begrijpen we dat het lastig is om uit alle bomen en planten een keuze te maken. Gelukkig staan de specialisten van het bedrijf altijd voor je klaar om advies op maat te geven. Ook voor andere vragen kun je bij dit bedrijf terecht. Dit kan via de mail en telefoon, maar het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan de groothandel. Het is maar net wat je zelf graag wilt.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/

Gerelateerde artikelen

Een fijne slaapplek voor je hond

Tips voor het kopen van de beste loungeset

Huis verduurzaming is de toekomst