Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Geef je leren schoenen een ander kleurtje

Leer kleuren. Ja uh, dat deed je op de basisschool. Daar heb je geleerd te kleuren. Maar dat bedoelen we even niet. We bedoelen dat we leren producten ook een kleur kan geven. Het maakt daarbij niet uit of het een portemonnee, schoen of tas is. Je kunt een leren product van een likje verf voorzien en het zo weer als nieuw maken. Omdat het leer verven voor de meeste onder ons geen dagelijkse bezigheid is, is het handig om iets te weten over hoe je het beste te werk kunt gaan.

 

Allereerst is het belangrijk dat je de juiste middeltjes in huis haalt. Leer verf je enkel en alleen met leerverf, anders zal het geen effect hebben. Of, nou ja, het effect zal zijn dat je je leren voorwerp flink hebt verprutst. Andere verf zal er nooit goed op blijven zitten. Leerverf daarentegen is speciaal gemaakt voor leren producten en zal het dus ook goed blijven doen. Je mag verwachten dat de leerverf jaren meegaat en het minstens zo lang houdt als de schoen zelf. Dat heb je gedeeltelijk zelf in de hand. Hoe beter je de leerverf op de schoen of ander leren oppervlak smeert, hoe langer het mee zal gaan. Begin daarom eerst met het voorbereiden van de schoen. Wanneer je dit doet met een middeltje genaamd ‘preparer en deglazer’ zal de schoen schoon gemaakt en ontvet worden. Dit is belangrijk, want zo blijft de verf beter zitten.

 

Wacht niet langer en ga zelf je suede schoenen verven. Op het internet vind je veel tips en tricks voor het verven van suede laarzen. Als je zelf zorgt dat je de juiste middelen in huis hebt, moet het helemaal goed gaan komen. Zo kunnen de laarzen weer een lange tijd mee en dat is helemaal top toch? Succes.

 

https://www.leerverfshop.nl

Gerelateerde artikelen

Werken tijdens de crisis

Dingen waarmee je rekening mee moet houden als restaurant eigenaar

Plantenwand