Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Koffie is alomtegenwoordig

Met een grote verbeeldingskracht zou je het volgende kunnen stellen: ‘koffie is de motor van onze maatschappij’. Het houdt de mensen op de been en aan het werk. Houdt daarmee onze economie draaiende en zonder werkende economie krijg je een hele andere maatschappij. Het voert wat ver dat dit allemaal dankzij koffie komt, maar onderschat de rol van koffie niet. Een Nederlandse volwassen persoon drinkt er zo’n drie koppen per dag van. Dat is slechts gemiddeld, want er zijn er ook veel die daar ver boven zitten.

Tijdens een lange werkdag maar ook ’s ochtends bij het wakker worden. Koffie is overal. In de hippe binnenstad van Amsterdam en in het saaiste kantoor in Delfzijl. Koffie is daar waar jij bent. Wel zo fijn, want sommige mensen zijn min of meer verslaafd aan koffie. Er zijn er bij die zonder koffie de dag niet goed doorkomen en bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen. Misschien bent u er een van.

Waar je vroeger naar de kruidenier moest voor de koffie en je sinds een aantal jaar terug met een zelfscanner door dezelfde supermarkt uit Zaanstad loopt, kan je tegenwoordig ook gewoon de koffie online bestellen. Dat heeft als voordeel dat je genoeg kunt inslaan, maar ook speciale soorten koffie de volgende dag in huis hebt. Bovendien kan je op je gemak de koffie uitzoeken.

Ook is het online vaak goedkoper dan in de supermarkt. In de supermarkt worden vaak alleen A-merken verkocht, en deze zijn vaak best duur. Voor dezelfde kwaliteit en smaak zijn dan goedkopere alternatieven. Een voorbeeld waarbij dat zo is zijn de Lavazza cups. Deze zijn normaal gesproken best duur. Maar er zijn namaak cups. De Lavazza cups namaak zijn echt net zo lekker maar dan tegen een veel gunstigere prijs. Dat is wel zo handig, als je drie kopjes per dag drinkt.

 

 

https://www.koffiecupster.nl/