Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Grootformaat printer nodig? Laat u adviseren!

Vele bedrijven hebben baat bij een grootformaat printer maar wat houdt dat nou precies in en wat zijn de voordelen er van? De naam geeft het natuurlijk al een beetje weg maar in principe staat deze printer bekend om de functie van het printen van grote formaten zoals A2 of groter. Een ‘gewone’ printer is vaak niet in staat om grotere formaten dan A2 te printen. Voor bedrijven zoals de overheid en de industrie is het vaak nodig om bestanden in grotere formaten te printen, dus is een ‘gewone’ printer voor hen niet genoeg.

Hoe kies je een grootformaat printer?

Het kiezen van een grootformaat printer lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Vele specificaties zoals snelheid van het printen, afbeeldingskwaliteit, en de web-connectiviteit staan centraal bij het kiezen van een printer. Naast alle specificaties waar men rekening mee moet houden, maakt het grote aanbod en de vele soorten die op de markt te vinden zijn het niet gemakkelijker voor de klant om een keuze te maken.  

Repromat is specialist in grootformaat printers en scanoplossingen. Repromat beschikt over een groot assortiment en elke printer staat uitgebreid gepresenteerd op de website. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de HP Designjet T520 24 die o.a. bekend staat om zijn nauwkeurigheid en gemak in omgang, de HP PageWide XL 4100 printer die bekend staat om zijn snelheid en tot slot, de HP Latex 570 die hoog aangeschreven staat voor zijn veelzijdigheid aan toepassingen en zijn duurzaamheid.

Repromat helpt en adviseert de klant bij de keuze voor een printer. Repromat kijkt samen met de klant naar zijn/haar wensen en adviseert welk artikel hierbij het beste past. Met al ruim 40 jaar ervaring in scan- en printoplossingen, bent u altijd bij hen aan het juiste adres.

Waarom Repromat?

Zoals eerder genoemd heeft Repromat al ruim veertig jaar ervaring in de grootformaat scan- en printoplossingen. Deze ervaring maakt hen een betrouwbare leverancier als het gaat om een printers of andere gerelateerde producten zoals scanners en hardware of software benodigdheden. Naast adviseren luistert Repromat ook aandachtig naar de wensen van de klant en weet deze om te zetten in oplossingen. Daarnaast beschikt Repromat over een showroom, deze is te vinden in de Meern in provincie Utrecht. Mocht de klant verder weg wonen, dan heeft Repromat een online service en support die altijd bereid is om vragen te beantwoorden.