Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Je tuin in de winter gebruiken

Een (grote) tuin hebben is heerlijk om te hebben in de zomer, een zwembad neerzetten op de warme dagen, een lounge set om met vrienden daar te zitten, genoeg speelplek voor je kinderen, lekker buiten eten en noem het maar op. Zodra het steeds kouder wordt, zal je tuin dan ook minder gebruikt worden. Met koud weer heb je geen zin meer om in buiten in de lounge set te zitten of te gaan barbecueën. Maar er zijn genoeg manieren om je tuin ook in de winter goed te gebruiken.

Heaters

Of je nu een feestje geeft met een partytent, wat vrienden uitnodigt in je lounge set of gewoon zelf een lekkere plek in je tuin wilt creëren om tot rust te komen. Met extra warmte is het een heerlijke plek om te genieten. Je kan heaters huren, maar kan er ook voor kiezen om er een te kopen. Wanneer je één keer een feestje geeft, kan je hem beter huren maar wanneer je er elk weekend zit is kopen weer verstandiger. Het zorgt in ieder geval voor de nodige warmte.

Vuurkorf of open haard

Een andere manier om warmte in je tuin te brengen is natuurlijk door vuur. Wel is het aan te raden om hierbij goed op te passen bij feestjes en zeker met alcohol en vuur. Je kan een vaste open haard maken, of er voor kiezen om een vuurkorf neer te zetten. Heerlijk om bijvoorbeeld een boek te lezen bij het knisperende geluid van het vuur.

Bubbelbad

Een andere manier om te genieten in de winter is door middel van een jacuzzi of bubbelbad. Je hebt veel verschillende soorten hierin en het leukste is; het hoeft niet eens mega duur te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een opblaasbare jacuzzi, zodat je toch kan genieten van deze warmte zonder de hoofdprijs te moeten betalen.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/