Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Op zoek naar een hovenier in Hoorn?

Als u op zoek bent naar een hovenier in de omgeving van Hoorn, zoek dan niet verder. Ik ben de tuinman van Noord-Holland. U kunt mij gebruiken voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Ik help u graag met het mooier maken van uw tuin. Of u nou een hele grote tuin hebt en wilt dat ik de tuin voor u ontwerp en aanleg, of dat u gewoon iemand zoekt die uw tuin onderhoud. Door uw drukke dagelijks leven heeft u wellicht geen tijd om de tuin te onderhouden en zoekt u naar een snelle en gemakkelijke manier om dit te doen. Ik ben uw oplossing.

De hovenier in Hoorn

Ik kan met trots zeggen dat ik een hovenier ben met jarenlange ervaring in Hoorn. Ik werk voornamelijk in Noord-Holland, met name in de omgeving van Hoorn. Het belangrijkste in mijn werk vind ik de manier van het omgaan met de natuur. Ik gebruik nooit kunstmatige- of chemische bestrijdingsmiddelen. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zorgvuldig met de aarde omgaat en ik als hovenier wil daarin mijn steentje bijdragen. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te recyclen. Vaak kunnen gebruikte spullen opnieuw gebruikt worden, zonder dat het ten koste van de kwaliteit gaat. Ongewenste begroeiing heeft nauwelijks een kans. Mijn onderneming is met opzet klein. Naast de natuur en kwaliteit vind ik persoonlijk contact met mijn klanten van groot belang. Al mijn klanten hebben mijn telefoonnummer en kunnen mij ten alle tijden bereiken.

Voordelige hovenier omgeving Hoorn

Als voordelige hovenier in Hoorn, geef ik u een voordelige prijs. Omdat ik een kleine onderneming heb, kan ik de kosten laag houden en sta ik garant voor maximaal resultaat. Mijn passie voor tuinen, uit zich goed in mijn ontwerpen en technieken. Ik ben van mening dat de mooiste tuinen er natuurlijk uitzien. Ik probeer in mijn werk altijd zoveel mogelijk de natuur en de omgeving te respecteren. Uw tuin is immers een plek om te ontspannen en om uw gedachte op 0 te zetten.  U kunt altijd contact met mij opnemen via email of via de telefoon. Kijk voor meer informatie op www.denoordhollandsetuinman.nl