Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een sneeuwmachine voor buiten

Let is snow, let it snow, let it snow!

Voor veel mensen is sneeuw een echt kadootje, voor anderen is sneeuw een vloek. Als je bij de laatste categorie hoort, dan ben je óf iemand die veel kilometers maakt óf iemand die een hekel heeft aan de gladheid. Ben je bang voor gladheid, dan kan je daar eenvoudig van af komen door een sneeuwmachine. Nog nooit van gehoord? Dat kan. Want sneeuwmachines zijn eigenlijk veegmachines die kunnen worden omgebouwd tot ware gladheidbestrijders. En dat is in een mum gebeurt, er komt zelfs geen schroevendraaier aan te pas!

Van veegmachine naar sneeuwmachine

Een veegmachine doet wat hij zegt: hij veegt. Met grote snelheid maakt hij stoepen, parkeerplaatsen, wegen, terrassen weer veegschoon. De veegmachine kan worden uitgevoerd met verschillende borstels; harde, zachte, gemengde borstels én .. sneeuwborstels. Met sneeuwborstels veranderen ondergesneeuwde stoepen in schone oppervlaktes waar je veilig overheen kunt lopen. Dat bespaart je tijd, maar ook veel energie. Daarnaast kan de veegmachine worden uitgevoerd met een sneeuwschuiver. Zo verplaats je hele bergen sneeuw eenvoudig naar een plek war het niet in de weg ligt en op zijn gemak kan smelten. Is de weg te glad om te vegen, dan kan je de banden voorzien van sneeuwkettingen.

Een sneeuwmachine voor iedereen

Zo’n sneeuwmachine wordt aak ingezet bij agrarische bedrijven om het erf schoon te houden, maneges voor de paardenbakken, hoveniers voor paden en terrassen, gemeentes voor wegen en openbare parkeerplaatsen en noem maar op. Maar een sneeuwmachine komt ook voor bij particulieren die een groot oppervlak om hun woning hebben liggen die bestraat is. In de zomer verandert de sneeuwmachine uiteraard weer in veegmachine en wordt de bestrating keurig onderhouden. Ook in de goten en langs muren kan met een veegmachine worden geveegd. Heb je kunstgras in de tuin, dan neem je die gewoon even mee.

https://www.donatvanderhorst.nl