Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Plantenwand

Plantenman helpt u om uw woning of bedrijf te optimaliseren door planten. U kunt bijvoorbeeld een saaie grijze kantoormuur omtoveren tot levende plantenmuur. De ruimte ziet er direct een stuk levendiger uit. Geniet van een inspiratievolle ruimte dankzij een prachtige plantenwand van de Plantenman.

Echte planten of zijde

Echte planten geven zowel letterlijk als figuurlijk meer leven aan de ruimte. Een kantoorruimte met een plantenwand van echte bloemen en planten zorgt voor een optimale werkomgeving. Geniet van een goed binnenklimaat dankzij de zuurstofuitstoot van de planten. Vind u het bijhouden van een dergelijke wand met echte planten te veel werk? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een plantenwand te realiseren met zijde planten. Deze planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. U geniet jarenlang van een prachtige groene plantenwand.

Plantenadvies

De Plantenman helpt u ook een perfect plantenadvies op te stellen voor uw kantoorruimte of woonomgeving. Hierbij wordt rekening gehouden met lichtinval zodat de beste planten in de ruimte geplaatst kunnen worden. Geniet van een uniek interieur door te kiezen voor groen. Laat de Plantenman u helpen en geniet van een prachtige ruimte met unieke beplanting. Wilt u meer weten over de services van de Plantenman of sfeerimpressies zien? Neem dan een kijkje op de website van de Plantenman. Hier vindt u foto’s van de ingerichte ruimtes, de bloemen en kunt eenvoudig contact opnemen. Vraag online meer informatie of een offerte aan. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de Plantenman voor de realisatie van uw eigen plantenwand.