Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

De grafstenen in Amstelveen

Ooit langs de grafstenen in Amstelveen gelopen en gedacht, wat jammer dat ze allemaal zo op elkaar lijken. En dat terwijl er onder iedere grafsteen een uniek individu ligt, met een rijk leven dat nu gereduceerd is tot een graf waar helemaal niets kenmerkends aan te zien is. Wij van Artea begrijpen dat het frustrerend kan zijn om dat te zien, en daarom kunnen wij u helpen om samen grafstenen te ontwerpen voor uw overleden dierbare. Een mooie manier om de rouw te verwerken van het overlijden, en tegelijkertijd een mooie manier om een fysieke, blijvende herinnering aan de persoon te hebben. U wilt toch ook onthouden worden, wanneer u overleden bent?

Hoe helpt Artea met de grafstenen in Amstelveen?

Hoe helpt Artea met de grafstenen in Amstelveen eigenlijk? Wij geven u advies waar nodig, terwijl we luisteren naar uw ideeën. Ondertussen komen we tijdens het gesprek erachter wat uw wensen zijn ten opzichte van het grafmonument voor uw overleden dierbare. Het is onmogelijk om een passend grafmonument te creëren, zonder het levensverhaal van de overledene. Wij vinden het niet kunnen dat zo veel grafstenen op elkaar lijken, terwijl ieder persoon toch een uniek individu is. Daarom vinden wij dat ieder mens een uniek monument verdient. Niemand mag in de dood een anonieme worden, dat is onacceptabel.

Het resultaat

Het resultaat van de gesprekken samen, en de adviezen die wij geven, is een persoonlijk grafmonument dat daadwerkelijk het leven weerspiegelt van uw overleden dierbare. Een gedenksteen, die zal volhouden en de herinnering aan de dierbare levend zal houden. Zelfs wanneer iedereen die het persoon gekend heeft ook overleden is. Dat is het mooie aan ons project, een toekomst waarin iedereen een eigen monument heeft, want iedereen is speciaal en verdient het om herinnerd te worden. Daar geloven wij in, en inmiddels hebben we al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke grafstenen ontwerpen en neerzetten voor onze klanten. Onze professionele vormgevers weten hoe ze de losse puzzelstukjes van het levensverhaal kunnen omzetten naar iets dat ze vereeuwigd. Benieuwd? Maak een vrijblijvende afspraak met Artea.