Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Schoorsteenveger Tilburg

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in de buurt van Tilburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en nu ook nog eens in de buurt van Tilburg!
Bovendien werken wij altijd met gediplomeerd personeel. Zo weet u zeker dat er goed werk geleverd wordt. Bij ons bedrijf werken wij dagelijks met het reinigen/vegen van schoorstenen, waarbij wij ook allerlei andere werkzaamheden uitvoeren zoals het reinigen van uw dakgoot, opsporen van lekkages, voegwerk, dakreparaties en onderhoud.
Voor een goede schoorsteenveger in de buurt van Tilburg, zijn wij zeker het bedrijf voor u!

Schoorsteenveger Tilburg – waarom uw schoorsteen laten vegen?

Als u in de buurt van Tilburg woont en u wilt graag uw schoorsteen een keer laten vegen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Uw schoorsteen regelmatig laten vegen is erg belangrijk. Bij het stoken van hout, kolen of olie, ontstaan er onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. In het rookkanaal vormen zij een teerachtige laag, die al bij een temperatuur van 500 graden celsius vlam kan vatten! Deze temperatuur is al vrij snel bereikt wanneer u een kachel stookt. Zo’n schoorsteenbrand wilt u natuurlijk niet.

Ook kan het voorkomen dat door de afvalstoffen die vrijkomen bij het stoken van een kachel, uw schoorsteen verstopt raakt. Dit kan erg gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, omdat de verbrandingsgassen dan terugslaan de kamer in en er een grote kans bestaat op koolstofmonoxidevergiftiging.
Dit wilt u natuurlijk niet hebben. Het is dan ook verstandig om minimaal jaarlijks, dan wel twee keer per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Zo voorkomt u veel problemen.

Bovendien kijken wij altijd wanneer wij uw schoorsteen vegen of er nog andere dingen zijn die er aan uw schoorsteen mankeren.

Prijzen schoorsteenvegen Tilburg

U kunt bij ons uw schoorsteen al laten vegen vanaf €52,-!
Bovendien kunt u kiezen of u 1 kanaal van uw schoorsteen laat vegen of 2 kanalen. Ook kunt u bij ons kiezen voor een abonnement op het laten vegen van uw schoorsteen. Keuze genoeg dus.

Mocht u nog vragen hebben over het schoorsteenvegen in de buurt van Tilburg, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Kijk voor meer informatie op www.hendriksvegers.nl