Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Traprenovatie Limburg

Na een zoektocht voor een goedkope traprenovatie in Limburg kwamen wij uit bij het adres Venlo Traprenovatie. Zij komen binnenkort bij ons thuis de trap renoveren. Het is tijd voor verandering van onze trap. Wij hebben een modern huis. Alles is modern ingericht en wij houden van de kleuren wit, grijstinten en naturel look. Maar wat eigenlijk niet meer kan is de vloerbedekking die op onze trap ligt. Het begint te slijten en je hebt toch wel het idee dat er veel stof in de vloerbedekking komt te zitten. Wij vinden het ook niet meer bij de rest van het huis passen. Al jaren zijn mijn man en ik ‘jaloers’ op mensen die zo’n moderne trap hebben. Een strakke houten trap, een trap van echt graniet of een trap met laminaat, oftewel CPL Wood. CPL staat voor Continue Pressure Laminate. Laminaat, maar dan ijzersterk.

Traprenovatie Limburg showroombezoek in Venlo

Voor een traprenovatie in Limburg zijn mijn man en ik eens gaan kijken bij showroom Venlo Traprenovatie. Er is voor ieder interieur wel een mooie trap te vinden. Er is een groot assortiment. Klassiek, landelijk of modern. Wij kiezen voor de collectie CPL Wood die onze trap een moderne uitstraling zal geven. Ons oog valt op een lichte houtstructuur, die vinden wij het mooist. Uiteraard kan je ook kiezen voor een donkere houtstructuur. Dit willen wij graag combineren met een RVS trapleuning, want dit maakt de hele traprenovatie af. Je kan het zelfs ook uitbreiden met verlichting, ook wel heel erg leuk! In ons geval kiezen wij zonder verlichting.

Traprenovatie Limburg montageteam

We maken een afspraak voor een thuisinspectie. Deze vindt een paar dagen later plaats. We kijken nog eens naar de kleurstaal en alles wordt netjes op papier gezet hoe er gewerkt gaat worden en wat de kosten van Venlo Traprenovatie zullen zijn. Na een paar dagen komt het montageteam bij ons thuis. Alle zaag- en werkzaamheden vinden buiten plaats, zodat wij er geen last van zullen ondervinden. Dat is fijn, want je wilt gewoon niet al dat slijpsel in huis hebben, dat geeft zo’n bende. De mannen beginnen ’s ochtends vroeg en zijn aan het einde van dag klaar. Alles wordt ook netjes schoongemaakt en opgeruimd. Het is mooi geworden en we zijn er blij mee. En laten we heel eerlijk zijn, een goed uitziende trap is toch eigenlijk het visitekaartje van je woning.

Gerelateerde artikelen

Wat doe je als je buitengesloten bent?

Schuifpuien