Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Verbouwen in Veenendaal? Rudigro staat voor u klaar!

Een huis gekocht en wil je verbouwen, of woon je er al een tijdje en wil je verbouwen omdat je het anders wilt hebben? Om wat voor een verbouwing het gaat, bij Bouwbedrijf Rudigro kun je altijd terecht!

 

Muur plaatsen op verplaatsen

Wil je een muur laten plaatsen of verplaatsen? Dan ben je bij Bouwbdrijf Rudigro aan het juiste adres. Het plaatsen en verplaatsen van een muur is ons dagelijks ding. Draagmuren kunnen natuurlijk niet verplaatst worden, maar er kan wel een grote opening in worden gemaakt. De opening kan zijn voor een deurkozijn maar het kan ook gewoon open blijven. Er wordt een dragende stalen balk aangebracht welke de functie van de dragende muur vervangt. Ideaal dus wanneer je een uitbouw wilt realiseren of een ruimte wilt vergroten.

 

Badkamer laten renoveren

Heb je een oude badkamer of een badkamer die niet praktisch is? Daar kun je gelukkig iets aan doen! Een badkamer verbouwen of renoveren doen wij regelmatig. Soms gaat het om de badkamer opnieuw betegelen maar vaak wisselen de mensen de douche/bad combinatie in voor een luxe inloopdouche. Wanneer je genoeg ruimte hebt, dan is een extra toilet ook erg praktisch, zeker wanneer je een gezin hebt. De badkamer kan van A tot Z worden verbouwd. Een nieuw plafond met luxe dimbare inbouwverlichting is als voorbeeld ook mogelijk.

 

Zolder verbouwen tot slaapkamer of extra kamers

Heb je een zolder die niet voldoet als slaapkamer? Bouwbedrijf Rudigro kan hier een prachtige slaapkamer of meerdere kamers van maken. Moet het dak geïsoleerd worden, afgetimmerd worden, een nieuwe vloer gelegd worden, elektriciteit worden aangebracht, of wellicht een sanitaire voorziening? Het kan allemaal! Bij Bouwbedrijf Rudigro ben je aan het juiste adres want wij doen nagenoeg alles!

 

Schuur ombouwen tot werkplaats

Heb je een hobby waarvoor je de schuur gebruikt of wilt gebruiken? Is de schuur eigenlijk niet zo geschikt omdat het er koud is, je geen elektra hebt, of je graag een wateraansluiting wilt hebben? Geen klus is te gek voor Rudigro! Laat ons gratis en vrijblijvend langskomen voor een prijsofferte. Wij denken graag mee in mogelijkheden en oplossingen. Soms kan het goedkoper dan je denkt.