Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

4 voordelen van biologische schoonmaakmiddelen

Het is tegenwoordig een normale overweging om the kiezen voor natuurlijke schoonmaakmiddelen oftewel biologische schoonmaakmiddelen. Hedendaags willen we allemaal kiezen voor een betere milieu alternatief en vandaag gaan we daarvoor biologische schoonmaakmiddelen behandelen. In deze blog zullen we u 4 voordelen geven om gebruik te maken van dit soort schoonmaakmiddelen. Laten we dus maar gaan beginnen met nummer 1.

 1. Biologische schoonmaakmiddelen zijn onschadelijk voor uw gezondheid 
   • Biologische schoonmaakmiddelen zijn niet alleen gezond voor de natuur maar ook voor u. De reden hiervoor is omdat er minder schadelijke stoffen in zitten dan in de “normale” versie van schoonmaakmiddelen. Wat dit voor u betekend is dat het inademen van deze middelen minder vervelend zal zijn, waar een “normale” schoonmaakmiddel nog weleens voor een onaangename walm kan zorgen. Biologische schoonmaakmiddel is ook beter voor uw huid, je krijgt minder snel last van droge handen en die nagels blijven beter. 
 1. Ze veroorzaken geen blijvende vlekken
   • Het is vast te herkennen, je bent lekker aan het schoonmaken en je morst wat schoonmaakmiddel. Lekker zon vet- of bleekvlek en deze zijn lastig te verwijderen. Gelukkig heb je daar geen last van door gebruik te maken van biologische schoonmaakmiddelen omdat daar geen bleek of ander agressief ingredient voor wordt gebruikt.
 1. Ongevaarlijk voor huisdieren
   • Het kan zomaar zijn dat uw hond of kat een emmer met sop erg interessant vindt. Zeker als je de “normale” schoonmaakmiddelen gebruikt moet je ze al helemaal in die gaten houden dat ze er niet uit drinken. Gelukkig hoeft dit niet bij de biologische variant omdat ze onschadelijk zijn voor uw huisdieren.
 1. Minder sterke geur dan reguliere middelen
   • Als het gaat om de geur van schoonmaakmiddelen vindt de 1 het juist erg lekker ruiken terwijl de ander er echt van walgt. Zeker voor deze laatste groep mensen zijn biologische schoonmaakmiddelen behulpzaam. De geur is namelijk een stuk aantrekkelijker.
https://fayon.nl