Nieuwesoorten
Home / Gardening

De goedkoopste online houthandel

Wanneer u opzoek bent naar een goedkope online houthandel, met goede kwaliteit én service, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een grote passie voor houtproducten, en willen dit ook graag uitstralen.

Online de beste prijs garantie

Bij ons vindt u altijd producten voor de beste prijs. Zelfs als u exact hetzelfde product online ergens goedkoper vindt, passen wij de prijs voor u aan. Wij zijn dan ook continu bezig de prijzen van andere aanbieders te onderzoeken, en deze zo nodig te wijzigen op onze website.

Ruim assortiment

Van vlonders tot overkappingen, wij hebben het allemaal. Wij bieden alles aan om uw tuin zo mooi mogelijk voor de dag te laten komen. Wij bieden dan ook vele soorten materialen en kleuren aan, zodat er altijd wel iets voor u tussen zit. Toch liever maatwerk? Ook dit is mogelijk. Wij bespreken graag alle mogelijkheden, zodat we er iets moois van kunnen maken.

Altijd eerlijk

Wanneer u bij ons een balk van 20×20 cm koopt, zal het niet zo zijn dat deze vervolgens werkelijk 19×19 cm blijkt te zijn. Wij zijn namelijk eerlijk over wat we aanbieden en daadwerkelijk afleveren. Er zijn aanbieders die deze truc echter wel gebruiken, dit om de verkoopprijs te kunnen verlagen. Wij stellen eerlijkheid voorop en doen hier dan ook niet aan mee.

Geen showroom, wél lage prijzen

Om de kosten laag te kunnen houden werken wij niet met een showroom. U kunt gemakkelijk in alle rust onze site bekijken, en uw bestelling plaatsen. Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, Hardhout Discount staat u graag te woord.

Snelle en voordelige levering

Bestellen is eenvoudig, en wanneer u voor 12:00 besteld, heeft u het de volgende werkdag al in huis! Vanaf €900 is de levering zelfs gratis! Liever afhalen? Ook dit is natuurlijk mogelijk bij een van onze 2 distributiecentra. Waar wacht u nog op? Bestel snel via onze website!

https://www.hardhoutdiscount.nl/