Schuttingen zorgen voor een mooie uitstraling aan uw tuin, en voorkomen dat iedereen zomaar je tuin in kijkt. Een schutting plaatsen hoeft niet lastig te zijn, mits je van tevoren een goede bouw schets maakt, of kiest voor een kant-en-klaar bouwpakket. Wanneer u de schutting volledig zelf wil maken, is het zaak dat u de juiste, goedkope schuttingplanken kiest. In onze webshop bieden wij u een handige stappenplan die u bij het plaatsen van uw schutting kan gebruiken.

Afmetingen

Een reguliere schutting is opgebouwd uit 15 schuttingplanken en 3 tussenlatten, met een afmeting van 180×180. Let bij het maken wel op het plaatsen van eventuele schuttingpalen en schuttingdeuren, daarnaast moeten ze natuurlijk ook de juiste kant op draaien. Voor het mooiste resultaat is het zaak dat alle schuttingdelen dezelfde afmetingen hebben en bijvoorbeeld niet in een half deel eindigen.

Onze calculator

Wanneer u kiest voor een hardhouten schutting, dan verzekeren wij u van een lange levensduur. Het plaatsen en monteren is daarnaast ook zeer eenvoudig. Uiteraard hoeft u hele schutting niet alleen te bestaan uit hardhout, maar kunt u ook kiezen uit een combinatie van andere materialen. Op onze website www.hardhoutdiscount.nl stelt u gemakkelijk uw eigen schutting samen met onze calculator, en dat voor een zeer voordelige prijs! Wij zijn dan ook niet voor niets een discounter, en kopen alles groot in zodat we u een mooie aanbieding kunnen bieden. Naast bijvoorbeeld Douglas hout, kunt u ook kiezen voor tal alternatieven, allemaal te vinden in onze webshop. Wanneer u uw schutting heeft samengesteld, leveren uw bestelling compleet bij u thuis af.

Proefmonster

Bij ons vindt u alles op het gebied van tuin en terras. Bestelt u voor 12:00, dan heeft u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Betalen doet u daarnaast eenvoudig met iDeal, Mastercard of achteraf met AfterPay. Toch liever eerst de houtsoort bekijken alvorens u een bestelling plaatst? In onze webshop kunt u monsterstukken naar keuze bestellen, zodat u een beter beeld krijgt van de houtsoort. Het aanvragen van een proefmonster is natuurlijk geheel vrijblijvend.

https://www.hardhoutdiscount.nl/