Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Dekbed op maat laten maken bij dekbeddenmatras.nl

Bij dekbeddenmatras.nl kunt u niet alleen een dekbed op maat laten maken, maar ook een matras samenstellen. Wij zijn namelijk de specialist in matrassen, dekbedden en kussens. Wij leveren deze ook met 100% Nederlandse kwaliteit. Ze worden namelijk in Nederland gemaakt en voldoen aan alle eisen die in de Europese Unie zijn samengesteld. Wij hebben een ruime showroom tot beschikking. Het is natuurlijk belangrijk om een matras, dekbed of kussen goed uit te testen voor u deze koopt. Voor advies kunt u een afspraak met ons maken in de showroom!

Dekbed op maat maken

Als u zelf een dekbed op maat gaat maken is het eerst handig om te weten welke soorten dekbedden wij in huis hebben. Als eerste verkopen wij dekbedden die allergie tegengaan. Voor 4 seizoenen lang. Ook hebben wij dekbedden die bestaan uit 65% dons. Deze variant verkopen wij ook in een dekbed die voor 4 seizoenen goed is. Dit geldt ook voor de dekbedden met 90% tot 100% dons. Verder verkopen wij nog katoenen dekbedden, microvezel dekbedden, dekbedden van natuurproducten, synthetische dekbedden, wasbare dekbedden, dekbedden van wol en natuurlijk zomerdekbedden. Maar als u een dekbed op maat moet laten maken is een matras ook handig om op maat te laten maken. Anders gaat het niet passen.

Matras op maat maken

U kunt een configurator gebruiken om uw eigen matras op maat laten maken. Hier kunt u eerst de vorm van het matras uitzoeken. Hier zijn 4 keuzes in. Het maatwerk matras, het maatwerk kindermatras, het maatwerk frans matras en een maatwerk matras met een speciale vorm. Per vorm kunt u verschillend materiaal uitkiezen. Bij het algemene maatwerk matras is dit Santorini, Beta, Santorini waterdicht of Beta waterdicht. Bij de Franse variant kunt u alleen kiezen tussen Santorini en Beta. Hierbij is de waterdichte versie niet mogelijk. Bij de laatste stap krijgt u de prijs te zien bij het matras dat u zelf samengesteld heeft. U kunt dit maatwerk matras dan direct bestellen. Met als tip natuurlijk om een dekbed om maat erbij te doen. Deze maatwerk matrassen worden al binnen 4 weken geleverd!