Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Een veranda als eyecatcher van uw woning

Feitelijk gezien is een veranda een aanbouw aan uw woning, deze wordt ook wel een overkapping genoemd. Deze overkapping steunt op palen en wordt meestal gemaakt van hout of aluminium, deze wordt volledig aangepast aan de uitstraling van uw woning.

Voordelen

Het voordeel van een veranda is dat hiervoor geen vergunning hoeft worden aangevraagd, in tegenstelling tot een serre/aanbouw. Daarnaast geeft een veranda uw woning nét dat beetje extra, dus hij moet natuurlijk ook gezien worden. Een zichtbare veranda zorgt er namelijk ook voor dat de verkoopwaarde van uw woning stijgt én creëert u extra ruimte in huis. U kunt met een veranda het hele jaar door buiten zitten. Lekker beschut tijdens de koude Nederlandse avonden, en in de koele schaduw tijdens warme zomerdagen. Denk bijvoorbeeld aan een zomerse barbecue in uw tuin op uw veranda, wie wil dat nou niet?

Kant-en-klaar bouwpakket

U kunt er natuurlijk voor kiezen zelf de handen uit te mouwen te steken, en een veranda te bouwen. Maar u kunt ook kiezen voor een kant-en-klaar bouwpakket van hardhoutdiscount.nl! In onze website stelt u heel gemakkelijk de veranda naar uw keuze samen, en de handleiding download u direct van onze website. Door te kiezen voor een van onze kant-en-klaar pakketten neemt u uzelf een hoop werk uit handen. U bespaart uzelf hier namelijk een hoop zaagwerk en afval mee, én het is goedkoper!

Veranda op maat

Wij maken de veranda compleet op maat, en zo kunt u dus precies aangeven wat u mooi vindt. U bepaalt eerst de grootte van de veranda, en het type. Het is handig als u alvast meerdere opties bedenkt waar u de overkapping graag zou willen hebben. Meet vervolgens de breedte van het hele huis én tuin, voor het mooiste resultaat. Er zijn daarnaast verschillende houtsoorten waar u uit kunt kiezen, maar wij raden hardhout aan. Of u nu houdt van een strakke of robuuste stijl, alles is hiermee mogelijk. Hardhout heeft de eigenschap dat het een zeer duurzaam materiaal is, en zo 25 jaar mee kan gaan. Zo geniet u optimaal van uw veranda.

Onderhoud

Wanneer u de kleur van het hardhout wilt behouden, dan moet u het hout jaarlijks behandelen met bijvoorbeeld olie. Als u er voor kiest dit niet te doen, dan zal het hout na verloop van tijd gaan vergrijzen. Deze vergrijzing zorgt voor een unieke uitstraling, en de kwaliteit van het hout gaat er niet van achteruit. Het is natuurlijk net wat u zelf mooi vindt!

https://www.hardhoutdiscount.nl/

Gerelateerde artikelen

Kartonnen dozen

BNV Tools

Tips voor het kopen van de beste loungeset