Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Vegger kruiden

Wil jij binnenshuis je eigen kruiden kweken? Dan is Vegger kruiden echt iets voor jou. Deze producten kweek je door middel van duurzame LED-verlichting. Je hebt hiervoor geen aarde nodig. Hoe zit dat dan? Dit systeem maakt gebruik van water, nutriëntoplossing en een groeimedium. Voedingsstoffen worden namelijk gemakkelijke opgenomen uit water dan uit aarde. Dit resulteert in een snelle kweekcyclus. Bij Vegger gebruiken ze vermiculiet als groeimedium. Dit is een natuurlijk mineraal met een luchtige structuur die makkelijk voedingsstoffen, water en lucht kan vasthouden. Kweek ook gemakkelijk en snel je eigen kruiden thuis met Vegger kruiden en geniet van je zelf gekweekte gewassen. Je leest er alles over in dit blog.

Voordelen Vegger

Naast het feit dat je verse kruiden en groenten kweekt in je eigen keuken, biedt Vegger nog andere voordelen. We zetten deze graag voor je op een rijtje:

  • Vermindering van stress; planten dragen bij aan het verminderen van stress en zorgen voor een gevoel van welzijn
  • Verhoogde luchtkwaliteit dankzij luchtzuiverende werking
  • Verbeterde concentratie bij kinderen en volwassenen dankzij groen in direct omgeving
  • Minder watergebruik dan bij traditioneel kweken
  • Kortere kweekcyclus dus sneller en vaker oogsten
  • Licht van gewicht en compact design
  • Onafhankelijk van regen en zon

Vegger kruiden kopen

Het starten van je eigen kruidentuin is helemaal niet moeilijk. Via de webshop van Vegger bestel je alle benodigdheden gemakkelijk en snel. Het kruidenpakket bestaat uit basilicum, preikers, mosterdkers en broccolikers. Daarnaast bevat het nutriëntkorrels en groeimedium zodat je direct je tuin aan kunt leggen. Op de website van Vegger vind je een video die precies laat zien hoe je jouw kruidenbak in elkaar zet. Vegger kruiden is geschikt voor jong en oud. Ervaar nu zelf hoe leerzaam én lekker het is om een eigen kruidentuin te hebben. Wil je meer weten? Breng een bezoek aan de website van Vegger!

https://www.vegger.nl/

Gerelateerde artikelen

In 3d printen

Een hovenier in Hoorn die bewust omgaat met het milieu

De nieuwste trend op woongebied: houtlook tegels