Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Je mooi voelen

Als je in de spiegel kijkt, is er bij veel mensen het een en ander dat je wilt veranderen. Dit is normaal, maar wel jammer. Natuurlijk hoef je voor niemand je te veranderen, maar er zijn wat kleine dingen die je kunt doen om toch beter in je vel te zitten en een wat gezonder zelfbeeld te krijgen.

Ten eerste is dit bijvoorbeeld sporten. Niet alleen word je hier heel gezond van, omdat je conditie opbouwt en zo beter kan door ademen, maar je maakt er ook spieren van aan. Dit past goed in het schoonheidsideaal, dus mensen vinden dit erg fijn om bij zichzelf te zien. Maar daarnaast heeft sporten ook een positief effect op je brein. Je brein maakt namelijk stoffen aan waar je gelukkig van wordt, waardoor je een goed gevoel krijgt en beter in je vel gaat zitten.

Daarnaast kun  je kleinere dingen doen. Heb je bijvoorbeeld een beetje gele tanden? Tanden bleken is voor jou dan de ideale optie! Dan heb je een prachtige glimlach die met trots kan laten zien. Ook sit is weer goed voor je brein, wat door het glimlachen komen deze zelfde stoffen weer vrij die je gelukkig maken.

Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het plaatsen van dingen op je lichaam die je gelukkig maken, om je af te leiden van je lichaam. Dit kan een tatoeage zijn, maar ook een piercing. Ik ken namelijk iemand die een neuspiercing heeft laten zetten, omdat ze ontevreden was met haar neus. Door die neuspiercing kijkt ze elke keer een stuk gelukkiger in de spiegel.

Het is dus mogelijk om wat kleine dingen aan je lichaam te veranderen. Maar het belangrijkste is dat je gaat realiseren dat het uiterlijk niet eens half zo belangrijk is als het innerlijk. Want met een mooi innerlijk ben je nooit lelijk.

 

https://witgebitnederland.nl/