Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Kleine veranderingen in de tuin doet al wonderen

Kleine veranderingen in de tuin doet al wonderen 

De laatste koude winterdagen lijken voorbij te zijn. Met de lente op komst, is het weer bijna mogelijk om uren te ontspannen in je achtertuin. Kleine aanpassingen in de tuin zijn ook dit jaar vast weer nodig om optimaal te ontspannen in jouw eigen tropische paradijs. De kleinste aanpassingen kunnen al het verschil maken!

 

Planten 

Een tuin zonder planten is net als een zwembad zonder water: je merkt meteen dat er iets mist. Planten zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Zorg er in ieder geval voor dat je daar goed gebruik van maakt door flink te variëren! Er zullen ongetwijfeld elk jaar een paar planten tussen zitten die het niet hebben gehaald. Dat is volkomen normaal. Vervang ze door nieuwe planten en je zult zien dat je tuin daarvan opknapt.

Schutting verven

Heb je een houten schutting? Dan is het tijd om wat verf voor hout aan te schaffen. Een houten schutting gaat gelukkig erg lang mee. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je het al die jaren moet doen met dezelfde kleur. Voel je vrij om regelmatig de kwast te pakken en flink te verven. Zodra je klaar bent zal je bijna denken dat je een nieuwe schutting hebt gekocht!

 

Warmte

Zorg ervoor dat je tuin warmte uitstraalt. De makkelijkste manier om dat voor elkaar te krijgen is door hier en daar wat houten artikelen toe te voegen in je tuin. Hierbij kun je denken aan een houten plantenbak of lounge set. 

Zorg ervoor dat ook de komende zomer je tuin een fijne plek is om in te genieten. Koop ook dit jaar wat nieuwe planten om de boel wat op te vrolijken. En wat betreft de houten schutting: hout verven laat de schutting eruitzien alsof het nieuw is! En om het plaatje compleet te maken, voeg je nog wat extra houten artikelen toe zodat  je tuin nog meer warmte uitstraalt.

https://www.moosefarg.nl/