Op het internet kun je van alles kopen van kleine boodschappen tot aan meubels. In 2015 had al zo een 80% van de Nederlanders wel eens iets online gekocht. Deze cijfers zullen voor 2016 ongetwijfeld hoger liggen.

Voor het inrichten en verbouwen van je huis kun je dan ook alles gewoon online kopen. Zelfs steenstrips kun je gewoon online kopen en thuis laten bezorgen. Je zult op deze manier flink geld besparen en ook meer keuze hebben.

Geld besparen

Je bespaart geld omdat op het internet alles goedkoper is. Als je in de winkel steenstrips gaat kopen is het stukken duurder. Dit komt doordat de kosten van het pand gedekt moeten worden en kosten voor het personeel dat er rond loopt. Dit zijn behoorlijk hoge kosten voor een winkel. Deze kosten moeten ze natuurlijk doorbereken aan de klanten om winst te kunnen maken. Een online winkel heeft deze kosten niet en kan de steenstrips dus goedkoper verkopen.

Meer keuze

Op het internet heb je ook meer keuze. Een online winkel hoeft zich geen zorgen om ruimte te maken. Alles wordt opgeslagen in een magazijn en kan het dus veel meer verschillende soorten steenstrips aanbieden.

Neem zelf een kijkje op de online winkels.

fliesenxl

iksopar

prowallbv