Nieuwesoorten
Image default
Woning en Tuin

Inspiratie voor je muur in huis

De muren in je woonkamer, slaapkamer of badkamer, er zijn ontzettend veel verschillende opties. Het kan dan ook best lastig zijn om een goede keuze te maken. Ga je voor behang, verf of juist iets heel anders? Een ding is zeker, er is meer dan genoeg keuze. Wij hebben een aantal leuke ideeën voor je opgezocht. Hopelijk kun je hier iets mee zodat je je interieur een upgrade kan geven!

De bakstenen muur

Iets wat wij steeds vaker terug zien komen is de bakstenen muur. Meer dan logisch natuurlijk, want het zorgt voor een geweldige en unieke uitstraling. In sommige woningen is de oude bakstenen muur nog in takt, maar dat is natuurlijk niet altijd het geval. Gelukkig is het ook mogelijk om dit te plaatsen. Je kunt dit zelfs al doen met specialie steenstrips. Zonder al teveel moeite kun je dan toch de bakstenen muur look creeëren in huis!

Planten aan de muur

Ook de plantenmuur wordt steeds populairder. Hierbij kun je ervoor kiezen om gewoon wat planten aan de muur te hangen, maar er zijn ook bedrijven die je kunnen helpen om de complete muur te bedekken met klanten. Een ding is zeker, het zorgt in ieder geval voor een geweldige en unieke look! Er zijn allerlei verschillende soorten en maten planten. Er is dus voor ieder wat wils!

Muur tekening

Ook een tekening op de muur is een leuk idee als je opzoek bent naar iets anders. Hierbij heb je meerdere opties. Er is bijvoorbeeld behang dat lijkt alsog het een tekening is, maar je kunt ook een echte tekening laten maken. Er zijn mensen die dit voor je kunnen doen. Je kunt zelf je wensen en eisen vertellen en vervolgens maakt iemand een complete tekening op je muur. Het ziet er geweldig uit en past helemaal bij je interieur.