Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

De beste schoorsteenveger van Roermond

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Roermond? In dat geval bent u bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks helemaal aan het juiste adres! Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen in Roermond en de wijde omgeving. Wij vinden het belangrijk om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en gaan dan ook graag met u in gesprek om erachter te komen hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij zien het als onze taak om u alles te bieden wat u nodig heeft en nemen daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. Hierdoor weet u bij ons altijd zeker dat uw schoorstenen op een goede manier geveegd zullen worden en hoeft u zich hier verder geen zorgen om te maken. Het is echter wel belangrij kom uw schoorstenen regelmatig te laten vegen, dit voorkomt namelijk een risico op brand. Want brand is natuurlijk wel het laatste wat u wilt!

Onderscheiden als schoorsteenveger in Roermond

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden als schoorsteenveger in Roermond. Dat is dan ook de reden dat wij er alles aan doen om u altijd zo goed mogelijk te helpen en u alles te vertellen over het onderhouden van uw schoorsteen. Het is namelijk belangrijk om uw schoorsteen op een juiste manier te onderhouden, zodat de kans op ongelukken minimaal is. Wij vertellen u graag hoe u dit het beste kunt doen en wat er allemaal nodig is om dit tot een goed gevolg te brengen. Bij ons kiest u dus niet alleen voor kwaliteit tijdens het vegen, maar ook voor goede service nadien! Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent en zullen daarom niet stoppen als u nog niet 100% tevreden bent. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over het vegen van de schoorstenen en voor allerlei andere zaken.

Wij hopen u snel te ontmoeten

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat wij u kunnen bieden. Wij helpen u graag en hopen u van harte binnenkort te mogen ontmoeten als nieuwe klant van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks uit Roermond!