Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Timmer installaties

Wij van Timmer Installaties zijn uw elektricien in Ede, we zijn een bedrijf met zeer ervaren en vakkundige elektriciens. In ons werk richten we ons uitsluitend op de elektrotechniek, dat betekent dat we zeer gespecialiseerd zijn binnen ons vakgebied, en daarom beter in te zetten zijn op elektrotechnische zaken dan andere elektriciens. Daarom beheersten we alle kneepjes van het vak ook tot in de puntjes! 

Elektra algemeen

Wij van Timmer Installaties beheersen alle takken van de elektrotechniek, dus we zijn ook in staat om zowel sterkstroom- als zwakstroominstallaties aan te leggen in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kunnen we de groepenkast, elektrische leidingen en stopcontacten voor u aanleggen of renoveren. We zijn ook getraind in het aanleggen of aanpassen van elektra die zich in ‘natte’ ruimtes bevindt zoals de keuken en de badkamer zonder ongelukken te veroorzaken. Tot slot kunnen we ingezet worden voor hulp bij storingen, dan komen we binnen 24 uur langs om zo snel mogelijk het probleem voor u op te lossen!

Telefoon, computer, TV

Tegenwoordig is het zo dat contact met de buitenwereld zo goed als onmisbaar is, en er wordt door providers vaak gezegd dat u zo makkelijk de telefoon, computer of TV zelf kunt installeren. Helaas is het vaak wat ingewikkelder dan ze laten overkomen, en zit u met een klusje waar u geen raad mee weet. Timmer installaties kan helpen, een monteur komt langs die de zorgen uit de handen neemt door alle apparatuur vakkundig en veilig aan te sluiten, zodat u niet hoeft op te zoeken hoe het moet. 

Domotica, brandmelding, camera

We leven in een tijd waar techniek die het leven wat makkelijker maakt zo goed als onmisbaar is, maar toch kan het altijd een stapje verder dan u zich misschien beseft. Een domotica-systeem kan namelijk ervoor zorgen dat u vanuit de luie stoel uw apparaten en verlichting bedienen in huis, zonder dat u ook maar hoeft op te staan! Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om dit vanaf het werk te doen, wanneer u zich ineens beseft dat u vergeten bent het licht in de woonkamer uit te doen. Super handig, Timmer Installaties helpt.

Gerelateerde artikelen

Op vakantie in Nederland

Je mooi voelen

Goedkope Binnendeuren