Nieuwesoorten
Image default
Home / Gardening

Uw specialist voor uw nieuwe aluminium schuifpui

Bij Schipper Ede bent u aan het juiste adres voor een aluminium schuifpui. Deze schuifpuien geven maximale lichtinval en een slankere uitstraling dan die van hout of kunststof.

De voordelen van een aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui biedt verschillende voordelen. Zo zijn deze puien vrij van schilderen. Door het aanbrengen van een kleur-poedercoating is verf niet nodig. Ideaal voor uw huis of bouwproject. Daarnaast geeft deze variant van aluminium een slankere uitstraling dan een houten of kunststof versie. Dit geeft een maximale lichtinval in uw huis. U kunt uw ideale pui zelf samenstellen door te kiezen uit één van de vele kleuren. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat.

Waarom bij Schipper Ede

Al sinds 1959 zijn wij de specialist op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al sinds 1959 bestaat. Wij bieden oplossingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaat om 150 schuifdeuren in een nieuwbouw- of renovatieproject in de randstad of uw jaren 30 woning voorzien van nieuwe kozijnen, voor Schipper Ede is geen uitdaging te gek. Wij houden ons bezig met echte kwaliteitsproducten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met onze eigen montageploegen. Deze ploegen bestaan uit vakmensen met alle kennis en ervaring om elke uitdaging op de juiste manier op te lossen. Wij houden van een uitdaging en gaan graag met u zitten om de juiste oplossing te vinden.

Onze showroom

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Kom dan eens kijken in onze showroom in Ede. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie te kijken naar een op maat gemaakte oplossing en het inwinnen van advies. Onze medewerkers en producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Al sinds 1959 zijn wij succesvol op het gebied van onderhoudsarme en goed isolerende kozijnen. We voldoen aan een bundel kwaliteitseisen en adviezen, regelmatig worden wij hier steekproefsgewijs op getoetst. Op onze website kunt u meer informatie inwinnen, een vrijblijvende offerte aanvragen en onze recente projecten bekijken voor wat inzicht in ons werk. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via onze website.

Bekijk de aluminium schuifpuien op onze website.